מושחתים!

ח ו ף 8 1

New member
מושחתים!

מהגמר אתמול יש לי תחושה רעה לגבי כל ההתנהלות. איך הגיוני שגיא ומאשה ניצחו הם היו גרועים כל כך ביחס לחיים ואנה . משהו לא מסתדר לי בתוכנית אמרו שהצבעת הקהל שינתה את התוצאות ,אם עובדה זו נכונה למה לא הראו את תוצאות הקהל . אני לא מבינה בכלל בריקודים אבל כשאני רואה משהו טוב אני יודעת לזהות אותו וחיים ואנה התעלו על כל המתמודדים במשך כל העונה ,הגיע להם לנצח ! אני מאוכזבת בטרוף מהתוכנית מה שבטוח אני לא היחידיה אני ,משפחתי וכל חברי נשבענו לא לראות את העונה הבאה אם תהיה אחת כזו ,רק בגלל השחיטות בגמר . שכן איך יכלו שני לא יוצלחים,כמו מאשה וגיא (עם צחוק הברווז המכוער שלו) לזכרות כנגד האלופים האולטימטיבים חיים ואנה. אין לי מה להוסיף חוץ המהכזבה העמוקה שלי לגבי הגמר, אני מקווה שהודעה זו תגיע לאנה ותרים לה מעט את הראש , בחיים לא הערצתי אף אחד אבל אנה גרמה לי לרצות לדמות לה ,אחרי הכל היא חזקה בטרוף, היא פרפקציוניסטית כמעט כמוני ויש לה תעוזה ורצון שלא היה לאף אחד בתוכנית . אם הודעה זו תגיע לאנה אני רק רוצה להודיע לה שהיא לדעתי הזוג המנצח והיא תמיד תישאר כזו היא טובה מידי לתוכנית הזו ומגיע לה יותר קרדיט ,אל תוותרי אנה החיים קשים ויש בהם הרבה אכזבות אבל רק לידע כללי את עוד תזכי בתהילה שמגיעה לך אין מה לעשות מי שטוב נשאר טוב גם אם בכל הקרבות הוא מפסיד והדרך הארוכה מחשלת אותו ,הוא יהיה השורד והחזק מבין כולם שבסוף ישרוד. ואת אנה עוד תהיה ענקית את תראי ,תני לזמן לעשות את שלו. [email protected]

למעלה