מושגים מחשב נייד

idogilad

New member
מושגים מחשב נייד

הי לכם אני עומד לקנות בקרוב מחשב נייד וכבר קראתי את הודעות שונות עצות וככו' על קנייה אך אני רוצה למקד במחשבות שלי יש לי בעך 6500 ש"ח אני זקוק למחשב בעיקר לענייני גרפיקה כבדים כולל אנימציה ממוחשבת לכן יתכן שאזדקק לזכרון של 1ג'יגה ומחשב רציני וראיתי במפרט טכניים מושגים שאותם אני רוצה להבין יותר טוב מה הפירוש פנטיום M וL ? מי יותר מתקדם ? אם מעבדים אחרים שנקראים SONOMA או CENTRINO ? שוב, מי יותר מתקדם ומה הבדל ? מהירות מחשב, אני שם שיש בערך מקסימום של 1.8 מה"צ, יש יותר מזה ? איני רוצה לקנות מחשב "מושלם" או "מחשב חלומות" אלא בערך יותר ממוצע. בעיקר אשמח לדעת מושגים... תודה מראש ! עידו

idogilad

New member
עוד משהו...

מה הפירוש - כרטיס רשת אלחוטי 802.11 G/B 54MB ? אם כל מחשב נייד יש התקן WI-FI מובנה ? או בנפרד ? עידו

senseBOP

New member
אתה לא תמצא משהו בסכום הזה.

בטח לא אם אתה רוצה לעשות גרפיקה עליו. אני בדיוק עכשיו קונה/קניתי מחשב, ואני מתעסק עם הרבה גרפיקה כבדה ווידאו. אני בחרתי ב-HP Pavillion DV4296. יש לו כרטיס מסך מצויין (הכי טוב שקיים כיום) עם 128MB, ו-HD של 100GB (מספיק בשביל קצת וידאו וגרפיקה). הדגם הזה עולה 8500, והוא בא עם 512MB DDR2 533Mhz. אני הוספתי עוד 500 שקל בשביל שדרוג ל-1GB. אם יש לך כסף, ואתה חייב את היכולת לעבוד על גרפיקה תלת מימדית, אני מציע לך בחום ללכת על המחשב הזה. הרזולוציה שלו יחסית נמוכה (1200x800), אבל כל דבר עם רזולוציה יותר גבוהה עולה יותר מ-10,000 שקל. לגבי הרשת, רוב הניידים באים עם רכיב מובנה. יש כאלה שבאים עם כרטיס רשת נפרד (פנימי). בכל מקרה, כל נייד כיום בא עם ממשק רשת אלחוטית כלשהו. בלי זה, הוא לא יכול לשאת את החותמת של "סנטרינו". אם אתה רוצה לדעת עוד על ההבדלים שבין המעבדים, ומה זה בדיוק "סנטרינו", יש כאן הודעה שכתבתי בנושא, שתעזור לך להבין את זה היטב. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1372&msgid=64505222

למעלה