מושבים לחיפושית

dolev554

New member
מושבים לחיפושית

אהלן
מאיפה אני יכול להשיג מושבים עם משענת ראש, או מושבים שהם ארוכים יותר ( נתקלתי בכאלה והם יפים יותר)
יש לי בנייה למשענת ראש רק בכיסא של הנהג, ומכוון שאני לא מוכן לסכן את חברתי, אני רוצה להחליפם.
הם במצב מצויין, מרופדים ממש טובים רק המשענות ראש עושות לי בעיות
תודה דולב

ronbug 73

New member
לגבי הכסא.-נראה לי שתבחר הארכה למשענת

טוב היסטורית משענת גב ארוך נשלחה רק לצפון אמריקה ועוד כמה מדינות. החל מ 68-80 מדינת ישראל החל מ 77 או 8. ועד סוף היבוא ממכסיקו.
שים לב בין 68-72 מסילות הכסא שונות מ 73 ומעלה.
אז מה עושים?
1. קונים כסאות במגרש גרוטאות של רכב 2 דלתות ומתאימים [לדוגמא סובארו טנדר] - זאת האפשרות הזולה והלא מועדפת על חובבי המקור.
2. מאתרים באתר THE SAMBA זוג כסאות בעלות של עד כ 100 דולר לפני משלוח ומשפצים בארץ.[URL]http://www.thesamba.com/vw/classifieds/cat.php?id=[/URL]29
3. קונים בגרמניה זוג כסאות משופצים העלות כ 6000 ש"ח.
4. מזמינים מ CIP1 זוג כסאות של חברת SCAT עלות כ 600$. [URL]http://www2.cip1.com/SearchResults.asp?searching=Y[/URL]&sort=7&search=seats&show=25&page=3
5. קונים מאריך למשענת עלות 350$ [URL]http://www.thesamba.com/vw/classifieds/detail.php?[/URL]id=997459

בהצלחה

ronbug 73

New member
הערה חשובה

בין 68-76 הכסא הכסא הוא קפיצי במידה והחיפושית שלך היא 73 ומעלה תשאף לכיסא - 77-2004 כסאות אלו הם לא קפיצים ולמעשה נוחים כמו כל רכב מודרני.

idansela

New member
הייתי כבר בסרט הזה

במקום להפוך את כל העולם או לחלופין להוציא טונות
של כסף, קיימת אלטרנטיבה זולה ופשוטה יותר
ניתן לחבר שני צינורות חזקים וצרים למסגרת של הכיסא עם חבקים ממתכת או ריתוך ולקחת משענות ראש מפירוקיה, זה
נראה ממש טוב שהריפוד כולל את המשענת
העלות היא אפסית וכל מה שנשאר זה רק להתעסק עם הריפוד
600 דולר זו לא הוצאה סבירה על חיפושית שנת 68, בכסף הזה קח את החברה לטיול כיפי.

ronbug 73

New member
הארכה למשענת

הכונה למיתקן שאתה מניח על המשענת וניתפס בדפנות הפתרון הזה מופיע כבר בשנות ה 70 והיום הוא נימכר ב 350 דולר לזוג או שתמצא משומש.

dolev554

New member
אז צריך להשיג משענות ראש

והבעיה היא שבכיסא של הנוסע אין בכלל אפשרות לשים כיסא ראש

tamir 222

New member
אני קניתי לפני שבועיים מפירוק מושבים של

רנו קופה2012 ב 400 שח וחיברתי אצל מסגר בעוד 400 שח וזה ממש עולם אחר אם לא חשוב לך מקורי זה דרך מצוינת

Dr Bug

New member
ממליץ מאוד בחום

על התקנת מושבים מרכב קופה מודרני, ממליץ עוד יותר על התקנה נכונה, כזו שלא תחריב את הרכב אלא ניתנת לפירוק קל באם תרצו יום בהיר אחד לשחזר הכל, חובה לזכור כי לא פחות ואף יותר חשובה הבטיחות, ולרוב התקנות אילו לוקות בחסר, כגון מושב שנשברת ההתקנה עצם לחיצה על הקלאץ, מושב שמותקן קרוב\רחוק\נמוך\גבוה מדי או אפילו לא בקו ישר לכיוון הנסיעה (לא נדיר כמו שתרצו לחשוב).
בבקשה, אבל ממש בבקשה לא לחבר מובילי משענת ראש למסגרת המקורית אם אין הכנה, הכסא בעל ההכנה בנוי מחוזק ברמה מינימלית כלשהיא בהתאמה לכך, והעומס עליו בזמן תאונה אסטרונומי!!!
אם כבר החלטתם לחבר משענות ראש, יסלח לי עידן כשאגיב שבשום אופן לא לחבר בצורה חובבנית כנו חבקים ממתכת, רק ריתוך, רק צינור בעובי המדוייק ורק מסגר רציני. לא היינו רוצים לקרוא על אף אדם שנהרג\שותק בתאונה עקב חיסכון מיותר!!!

Dr Bug

New member
אגב, אם תרצה שחברה שלך תשרוד

לספר על הטיול, כדאי מאוד שתשנה את הגישה של "600 דולר זו לא הוצאה סבירה", וחוצמזה אם תחפש את המושג "הוצאה סבירה" תמצא את עצמך נוהג על מאזדה 3 צבע כסף ולא על חיפושית, אי אפשר לשים תג מחיר על אהבה!!! (אני מקווה שמנהל הבנק שלי לא קורא את זה, זה יסביר לו כמה דברים... :) )

למעלה