מושבים לג'יפ סופה.

resh0

New member
מושבים לג'יפ סופה.

אהלן לכולם! אתמול רכשתי את ג'יפ הראשון שלי במטרה להכניס את עצמי עמוק לתוך "מחלה", מקווה שהגעתי למשפחה טובה. היות והרבה אני לא מבין בתחום, השאלה שלי נוגעת דווקא לאינטרסים של אישתי... שאלתי היא: מה ואיפה ניתן לעשות כדי לשפר/לההחליף את המושבים ברכב? בתודה מראש.

-רוני-

New member
ברוך הבא למשפחה

מושבים אין בעיה הטובים ביותר אך גם עולים כך הם של אספיר אורטופדים ומותאמים למשקל הנוסע על-ידי כיוון וכמובן גם עם בולמים אך עם כל היתרונות יש חיסרון והוא המחיר כ-4000-6000 ש"ח ליחידה תראה את המגוון בלינק

resh0

New member
אממממממ

אני דווקא התכוונתי להתאמת מושבים מרכב לפירוק, רצוי גם עם חגורות בטיחות. בכלל רציתי לשאול גם על מקומות שבהם נתקינים חגורות בטיחות. תודה מראש.

edyc

New member
עקרונית , כמעט מכל רכב

לך למגרש פירוק ובדוק מה נוח לך , תנסה שהמידות יתאימו גם לתושבות המקוריות שמורכבות ברכב . אם יש הבדל קטן , בדרך כלל אפשר לעשות התאמות . חגורות בטיחות ניתן לחבר לקשת ההתהפכות (קדיחת חור בקשת והעברת בורג מתאים דרכו) , לרצפה ניתן לחבר באמצעות מפזרי לחץ . יצא לי לראות כסאות אחוריים שכל מנגנון חגורת הבטיחות מחובר אליהם , אולי תמצא משהו כזה . עוד פרטים ב www.jeepolog.com , נסה את הפורומים . עד כמה שאני זוכר היו שם דיונים בנושא הזה . אדי

למעלה