מושא...

B o n e r

New member
מושא...../images/Emo203.gif

נכון שאנחנו תמיד כותבים על חוויות שעברו עלינו? שבהן אנחנו הנושא? הנה משהו שכתבו לי, עליי - אבל אני המושא פה... תהנו ! --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- הייתי ביום חופש וקבענו שתבוא. זו פעם ראשונה שעושה את זה, שמזמינה מישהו אלי הביתה למטרה מאד מסויימת, אבל אנחנו מדברים כל כך הרבה זמן והתשוקה נבנתה וגואה ועולה בכל פעם מחדש. שומעת דפיקה בדלת. "מי זה?", שאלתי. "אני", הגיעה תשובה. הסתכלתי דרך העינית שבדלת, ראיתי אותו ופתחתי את הדלת. הייתי אחרי מקלחת, השיער שלי היה רטוב והדפתי ריח של פרחים רעננים. הוא היה המום למראה שלי ובקושי הצליח להגיד שלום ורק עמד, מחייך. "את כל כך יפה", הוא אמר והתקרב אלי לנשיקה. נבוכתי מהמבטים העורגים שלו והוא הוקסם מזה. קצת הסמקתי, חייכתי בביישנות, זו תהיה הפעם הראשונה שלנו להיות יחד, לעשות אהבה, להתענג... הוא עטף אותי בזרועותיו החזקות, ליטף את שיערי, נשק לי במצח ואמר "זה רק אני, את יכולה להרגע, אני כאן". זה לא הרגיע אותי כי הייתי מרוגשת מעצם המחשבה שהולכת להרגיש אותו, את כולו, עלי ובתוכי. הובלתי אותו אחרי לסלון והתיישבנו צמודים על הספה. מסתכלים אחד לשניה בעיניים, מחייכים ברכות. ליטפתי את פניו שהיו מגולחות ונעימות למגע. הוא עצם את עיניו, מתמכר למגע של אצבעותיי, השעין את הראש הצידה והשמיע קולות אנקה קטנים שנעמו לאזניי. הוא פקח את עינייו במבט חודרני ואמר "תעצמי את העיניים, יפה שלי, רק תחושי את מה שאני רוצה לעשות לך". קשר את עיניי בסרט משי שהביא איתו והשכיב אותי בעדינות, כמו הייתי בובת חרסינה שפחד לשבור. פתח את חלוק הרחצה שלי ושמעתי את נשימתו נעתקת. "יש לך גוף מדהים, בדיוק כמו שחשבתי, בדיוק כמו שדמיינתי, את כל כך סקסית". לא חשבתי על כלום באותו הרגע, רק רציתי להרגיש את הלשון שלו, את הידיים שלו, את הזין שלו שחודר לתוכי. הוא ליטף אותי דקות ארוכות. עובר בידיו העדינות על שדיי, צובט קלות את פטמותיי שהזדקרו עם המגע, מלטף את בטני ואת ערוותי, נוגע לא נוגע בדגדגן ושוב חוזר ומלטף את גופי, מלהיט בי תשוקה אליו. הגוף שלי התפתל והאגן שלי זז, עולה מעלה כלפי היד שלו, רוצה שיחדיר בי אצבע, שיעשה בי כרצונו. "אני כל כך רוצה אותך, תגע בי כבר!", אמרתי בקול צרוד מלא בתאווה. "רוצה שתזיין אותי כבר, אני כל כך רטובה", התחננתי בקול שקט. הוא המשיך ללטף אותי, מתעלם מהבקשות שלי, עושה בי כרצונו. חשבתי באותו רגע, שאם אני לא מרגישה את הזין שלו בתוכי, אני מתפוצצת. המגע שלו פסק לרגע ואני לא כל כך הבנתי מה קרה, עיניי עדיין מכוסות בסרט משי. "אני רק מתפשט, יקרה שלי, לא הלכתי לשום מקום". שמעתי את החיוך בקול שלו. חייכתי לעצמי וחיכיתי. יודעת שתיכף ארגיש אותו חודר אלי, אל הרטיבות הכל כך חמה שלי. מרגישה שפתיים מרפרפות על שפתיי, מנשקות בעדינות ומגבירות את הלחץ. מרגישה את הידיים שלו מלטפות אותי, מרפרפות על הדגדגן ואז מרגישה את החדירה של האצבע שלו לתוכי ומשתנקת. "אההההההה", אנקה של עונג נפלטת מפי וכל הגוף שלי מצומרר. מרגישה את הגוף שלו עלי ומושיטה ידיים לעטוף אותו, לקרב אותו עוד יותר והוא מתקרב. מנשק אותי בחוזקה, עושה אהבה עם הפה שלי, עם הלשון שלי, מסית את תשומת ליבי לפיו וחודר אלי, זקור וקשה. חושבת שתיכף מתפוצצת, שתיכף גומרת בשאגה של הנאה. זזים יחד, תחילה בעדינות, להרגיש כל מגע ומגע, כל תחושה של גוף בגוף, כל תחושה של רטיבות ברטיבות. מגבירים את הקצב והוא אומר "אני תיכף גומר, רוצה אותך איתי". "קום ושב", אמרתי לו. רוצה לשבת עליו, רוצה לגמור כשאני ישובה עליו והוא בתוכי עמוק. גוף אל גוף, פנים אל פנים צמודים בנשיקה כשהוא בתוכי, זזים יחד, נאנקים, נהנים, גומרים בצעקה ונשארים מחובקים... ראשי שעון על כתפו, מחוייכת...

B o n e r

New member
מניין לך ...../images/Emo203.gif

שהיא לא כותבת פה ? <צוחק, היא לא מפה> אני אציע לה .

למעלה