מור והטבעות

• פותח הנושא kle
  • פורסם בתאריך

kle

New member
מור והטבעות

אז ביום שבת תפשתי את המברג והמפתח שבדי אילתרתי 2 טבעות של מחזיקי מפתחות והלכתי לבקר את אחורי אופנועי מה שקרה זה שהמספר עף לשני הכיוונים והוא בכיף נתפש גם בחריצים של הגלגל מבצע נעילה ורוב הסיכויים שאם הייתי מחליט להשאיר ת`קומבינה אז הייתי מוצא את עצמי מלחך אספלט אז פירקתי עד שאמצע איזשהו תומך ממתכת שימנע ממנו להיתנדנד לכיוון הגלגל ויש פה שאלה: מור... אם כמעט קיבלת דו``ח על מספר מלוכלך למה שלא אקבל דו``ח על מספר שתלוי על טבעות?

vmax*

New member
מן הסתם כן...

ניראה שכן תקבל דוח...באם המספר מתנופף... וגם אם לא הם ימצאו כבר על מה הבנתי שדוח על מיספר מגיע ל 190 ש``ח בערך...אבל עדיף על דוח מהירות של 750 ש``ח עם סכנת שלילה בעתיד..

Miss Mor

New member
איך?!

לא הבנתי איך זה הגיע לך עד הגלגל??? מה זה טבעות של מטר? אצלי זה לא עף מצד לצד וזה היה נהדר היו לי טבעות קטנות ואפשר גם על שרשרת בערך באורך של 3-4 ס``מ המשטרה לא ראתה את זה כי איפה שהטבעות השתלשלו קשרתי את שרשרת הנעילה וזה הסתיר את זה הבעיה הייתה הרעש שזה עשה כשזה עף מהרוח במהירויות גדולות אבל גם לזה מצאתי פתרון וכמו שמקסי אמר - עדיף דו``ח על מספר מאשר על מהירות!!! חוץ מזה יש עוד הרבה אפשרויות חוץ מהטבעות והכי קל ללכלך את המספר כמו שאמרו פה, קצת שמן על המספר והעניין מסודר

למעלה