מורן אולי יש לך מושג על עבודה במיאמי ?? מחשבים ? אני ישמח אם תהיה לך ואם לא לא נורא
G guri1 New member 22/9/01 #1 מורן אולי יש לך מושג על עבודה במיאמי ?? מחשבים ? אני ישמח אם תהיה לך ואם לא לא נורא
מ מורןLA New member 22/9/01 #2 לפי ידיעות ממקורות בפלורידה שמעתי שהעסק במחשבים לא משגשג שם במיוחד - יש יותר עבודה בלוס אנג´לס לדעתי. יש אתרים באינטנט של חיפוש עבודה בתחום ההייטק - וניתן לפרסם קורות חיים.
לפי ידיעות ממקורות בפלורידה שמעתי שהעסק במחשבים לא משגשג שם במיוחד - יש יותר עבודה בלוס אנג´לס לדעתי. יש אתרים באינטנט של חיפוש עבודה בתחום ההייטק - וניתן לפרסם קורות חיים.
G guri1 New member 22/9/01 #3 כן אבל אני בדרכי למיאמי יותר נכון לחופשה בתאילנד לפגוש את ההורים ולאחר מכן חזרה לוורגיניה לאסוף ציוד ואז מיאמי מתחילה שם עונת התיירות עם לא יהיה משהו במחשבים נמצא משהו על באר
כן אבל אני בדרכי למיאמי יותר נכון לחופשה בתאילנד לפגוש את ההורים ולאחר מכן חזרה לוורגיניה לאסוף ציוד ואז מיאמי מתחילה שם עונת התיירות עם לא יהיה משהו במחשבים נמצא משהו על באר
מ מורןLA New member 22/9/01 #4 אני מכירה מישהו שאולי יכול לעזור הוא נמצא בפורום מחשבים של אורט בשם שפוי זמנית תגיד לו שאני שלחתי אותך אליו.
אני מכירה מישהו שאולי יכול לעזור הוא נמצא בפורום מחשבים של אורט בשם שפוי זמנית תגיד לו שאני שלחתי אותך אליו.