מורן שאלה מתי אתם מתכוונים לפרסם את המאמרים?? ובקשר לגושרים מכירה את הדי
M marsala New member 19/10/01 #1 מורן שאלה ../images/Emo70.gif מתי אתם מתכוונים לפרסם את המאמרים?? ובקשר לגושרים מכירה את הדי
מ מורןLA New member 19/10/01 #2 השאלה מופני ליניב .... והדי - השם מוכר מצלצל - כבר לא הייתי בקיבוץ מלא שנים ואני לא כל כך בקשר....
Y Yaniv-DC New member 19/10/01 #4 כשיהייו. עד כה זכיתי לשיתוף פעולה מ-ד-ה-י-ם של אף אחד, חוץ משלי, ואני לא אפרסם לפני שיהיו לי לפחות חמישה. וב- - ירדנה ארזי זמרת ענקית. שמעתם את השיר שלה "גשם"? פשוט גדולה.
כשיהייו. עד כה זכיתי לשיתוף פעולה מ-ד-ה-י-ם של אף אחד, חוץ משלי, ואני לא אפרסם לפני שיהיו לי לפחות חמישה. וב- - ירדנה ארזי זמרת ענקית. שמעתם את השיר שלה "גשם"? פשוט גדולה.
M marsala New member 19/10/01 #5 יניב מחר אני יושב לכתוב מ ב ט י ח רק שיש לי כתבה לסיים ומחר זה הדד ליין אבל אחרי זה I will reveal all...
יניב מחר אני יושב לכתוב מ ב ט י ח רק שיש לי כתבה לסיים ומחר זה הדד ליין אבל אחרי זה I will reveal all...
Y Yaniv-DC New member 19/10/01 #6 אחחחח... מצויין. יש לך את כככככלללל הסופ"ש. וגם לכם חבר´ה, כן, כן, גם את גפן, ואפרת, ודי ג´יי, וכווווולם.
אחחחח... מצויין. יש לך את כככככלללל הסופ"ש. וגם לכם חבר´ה, כן, כן, גם את גפן, ואפרת, ודי ג´יי, וכווווולם.
א אפרת מאוסטין New member 19/10/01 #7 למה סתם לזרוק שמות... ולהלחיץ אנשים תמימים?? הא, הא?? על מה אני אמורה לכתוב?? אני בכלל לא יודעת לכתוב!! יופי, עכשיו אני לא אשן בגלל כל הלילה, על מצפונך הלא נקי
למה סתם לזרוק שמות... ולהלחיץ אנשים תמימים?? הא, הא?? על מה אני אמורה לכתוב?? אני בכלל לא יודעת לכתוב!! יופי, עכשיו אני לא אשן בגלל כל הלילה, על מצפונך הלא נקי
M marsala New member 20/10/01 #10 יניב שכחתי לשאול... אפשר לכתוב באנגלית? כי המקלדת הוירטואלית טוחנת לי ת´שכל