מורן למה אנחנו

marsala

New member
מורן למה אנחנו

לא מארגנים שעות צאט קבועות אנשים מתים להכנס לצאט ואין תיאום ובכלל יש יותר מדי קליקות כאן וזה חבל בסך הכל כולם רוצים לדבר עם כולם לא

Yaniv-DC

New member
מה פתאום?

לי בעיקרון אין שום בעייה, אבל DJNYC ומרמלד לא רוצים לדבר אלא רק לגעת בי. לפעמים זה נעים אבל לפעמים לא כל כך, ואני מתחיל לפחד מהחושך... אח"כ מפלצתותי באה ומצליפה בי עם השוט שלה וצורחת עלי: "say mt name bitch!" ואני עושה הכל, כי אם לא אז מקסימוווווש באה ורוקדת עלי עם הביריות שלה בזמן שפנטום והצעדן שופכים עלי מיים רותחים. ואז... לפני שהם ממש מתפרעים, מורן מגיעה ומגרשת את כולם... אההההההההההההההההההההההההההההההההההה

DJNYC

New member
וואו.. יניב...

אם זה הדמיון שלך.. באמת מענין לבקר בחדר המיטות שלך...

DJNYC

New member
אוקי. אז נעשה ככה...

מי שמגיע לפה ונכנס לצ´אט שישאיר בפורום הודעת צ´אט
ואז נכנס לאט לאט לא?

Gefen

New member
אשמח להצטרף

אליכם לצ´אט!! החדר תמיד ריק ואז אני עוברת לחדרים אחדים.. ולרוב מקבלת הצעות לסייבר(:) סקרנית לפטפט כבר עם החברים כאן..למרות ש.... נראה לי שכולכם נורא צעירים... יחסית אלי..הזקנה...בת 33...!! גפן

inbale

New member
גם אני רוצה להצטרף לצאט

וגפן לא לדאוג..גם אני קשישה פה (31). שנפתח בצאט חדר בית אבות?

גפנוניתתתתתת ../images/Emo13.gif

ראבק...איזו זקנה...בטח תרצי שאקנה לך מתנה ליום ההולדת מקל הליכה אה? הגזמת... עצמי עיניים....דמייני שאת בת 20...בביקיני בחוף הים בקאן...אחחחחח מלאן חתיכים מסביבך.. תגידי, זה עובד?...עלי לא ממש
געגעת... מקסימוששששששש

Gefen

New member
מה אני צריכה חתיכים... ../images/Emo99.gif

כשיש לי את מקסימוששש המעלה חיוך על שפתיי בבוקר??(:) וחוץ מזה מקסי... אני ואת על חוף הים בביקיני.. זה יהיה אחלה מחזה סוריאליסטי!! ו..טוב..נו..צודקים 33 זה לא ממש זקנה אבל הגיל הוא יחסי למה אני לא רואה פה בפורום יותר אנשים בגילי... כאלה נשואים עם ענייני זוגיות..ילדים וצרות אחרות... כאלה שחיים בחו"ל ונתקלים.אני מאמינה..באותם מצבים ותודי מקסימוש..שהפורום הזה הוא כייפי אבל על טהרת הרווקות.. זהו..מכאן הגיע ה"זקנה" למרות שבתכל´ס אני נראית ילדה גפן(:)

Yaniv-DC

New member
שלחי תמונה...

אולי אני והחברה נשוב ונהייה סטרייטים
(או שלא...)

למעלה