מורן אייזנשטיין.

yigaldov

New member
מורן אייזנשטיין.

בושה וחרפה לתיאטרון הישראלי ובכלל לכל הקשור לאמנות, שנותנים לאחת כמו מורן אייזנשטיין,לככב הן כמנחה בטלויזייה ועכשיו אני שומע שהיא הולכת לקבל תפקיד גם בהצגה. אני מתפלא על המארגנים איך שהכסף עלה להם לראש. הרי הבחורה אטומה כמו קיר,אין לה מושג וחצי מה זה משחק,וחוץ מגוף שופע, אין לה כלום מה להציע. אנשים לומדים ונותנים את חייהם כדי להיות יום אחד על הבמה והמורן הזאת מקבלת במה מכלום. בושה לאומנות ולכל הקשור בה בארץ הזאת!

יש עוד דוגמניות בלונדיות עם גוף

שלא מגיע להן לשחק או לשיר, ומה לעשות הרבה לא מכירים בפרוטקציות שהן מקבלות.

mary lou

New member
הנה הגעתי ../images/Emo150.gif

ורק שתדעו שאני פה במקרה! אני עדיין פגועה מהמנהלת
טוב, אין בכלל טעם שנתחיל שוב את כל הבולשיט הזה נכון? אני יודעת את דעתכם אתם יודעים את דעתי החיים יפים, לא? אגב, מישהו פה היה השבוע ב"הם יורים גם ביונים"? אחחחחח איזו הצגה שאווה! ועוד עשו לי כבוד ב"הבימה" הכניסו אותי חינם+ליווי אישי+לפני כולם!

actress

New member
על מה? שיעל ב.ז לא מוכשרת והיא סה"כ

דוגמנית ששמו אותה על סוס לצילומים ומאז הדרך הלכה והתקדמה בגלל ... היא בכלל לא למדה משחק כולה פוצי מוצי למצלמות והופ עשתה פוזות לכל במאי.

C o s m i C

New member
נכון אבל...

לפני שאני אומרת משהו אל תכעסו עליי בגלל מה שאני הולכת להגיד. תודה. :) אני מבינה ב100% את הרגשת התסכול הגלל ששחקניות "אמיתיות" והרבה יותר מוכשרות לא קיבלו את התפקידים שהן מקבלות. זה מובן ואני חושבת שאתם צודקים מהבחינה הזאת. א-ב-ל צריך לתמוך באנשים לדעתי..קשה להצליח בתור שחקן,זה נכון. והפחד הכי גדול שלי זה לא להצליח בזה. אבל אם אתה מיוחד התפקיד כבר ימצא אותך, אז לא לבכות על התפקידים הללו. ואם הבעיה היא שקשה לראות משחק כ"כ גרוע..לזה כבר אין לי פתרון. חחח

גישה מעניינת.. אבל בכל זאת זה מרגיז

את יודעת.. אחרי הכל - כל אחת ואחד מאיתנו חושבים לעצמם: "אני יכולתי לעשות את מרי לו הרבה יותר טוב"..וכאלה. חחח (מרי-לו רק דוגמה קטנה- אם כבר יעל ב.ז)

C o s m i C

New member
לאן נעלמה הגישה התומכת?

where is the love? יש עוד הרבה הפקות שאפשר להשתתף בהם! ..אני יודעת שאני משחקת הרבה יותר טוב מבריטני ספירס למשל...זה פייר שיש לה סרט?! לא. אבל לא הכל פייר בחיים. מי שקיבל תפקידים זה בגלל עבודה קשה- אם אנחנו נעבוד קשה גם אנחנו נקבל תפקידים ויהיה גם לנו סיכוי. :)

יש עוד 3 אפשרויות!../images/Emo13.gif הנה:

1. לחכות שיגלו אותנו. (מה הסיכוי...?) 2.לשכב עם במאים. (מה הסיכוי...?) 3.והכי חשוב ויטמין p... (לכל מי שלא יודע ויטמין p הוא ויטמין הפרוטקציות..) הדרך הבטוחה להצלחה! חח

C o s m i C

New member
רק הכשרון!

דיברתי עם חברה שלי שעוסקת בתחום באמריקה והיא אמרה לי שבדר"כ גם פרוטקציות לא עוזרות, כי ציטוט מדוייק"it' too big of a risk". רק במקרים בודדים הפרוטקציות עובדות לפי מה ששמעתי..אבל פרוטקציות זה טוב אם את יכולה להוכיח את עצמך. :)

actress

New member
אין מה לכעוס פשוט זה דיי ברור ש

דוגמנים היום חסרי כל כישרון ומשחק פתאום נמצאים בכל מיני מקומות דוגמאות:
יעל בר זוהר רכבה על הסוס וממש ממש לא כשרונית אבל ממש ממש לא
לינור אברג'יל בבית צבי מימנו לה את שנת הלימודים אבל לפי מה שהבנתי היא פרשה.
מירי בוהדנה שאני לא אספר מה היא עברה והיא חסרת כל כישרון רק לדקלם טקסט יודעת ונפגשתי עם במאי ההצגה "היידי בת ההרים"
בהמלצתה של חנה לסלאו ואני לא רוצה לחזור לזה.
מלי לוי דוגמנית גם שפתאום נהיתה שחקנית משום מקום...
דודי בלסר שהוא בכלל דוגמן ויש גם כאלו שלא למדו משחק ואנשים חושבים שהם שחקנים דגולים כגון חני נחמיאס שאם כל זה שאני מעריכה אותה אבל היא לא למדה משחק ולא כלולה בתור שחקנית נהדרת ויש עוד הרבה דוגמאות.....

actress

New member
../images/Emo6.gif אז"ש

תאמין לי שהדרך שהם הגיעו לאן שהגיעו לא היתה דרך טובה בכלל יש שחקנים אמיתים שיום יבוא יראו לכל השמעטס האלה מאיפה משתין הלויתן.

C o s m i C

New member
הבעיה עם מורן ודוגמנים אחרים...

שהם בדר"כ תקועים עם אותו תפקיד. וגם את התפקידים שהם כן מקבלים-לא תמיד יכולים לבצע טוב. זה נורא נחמד שהם רוצים להיות שחקנים, אבל זה לא נראה טוב מבחוץ. אבל כמו שמארתי, פשוט לא איכפת לי..שיהיו להם חיים בריאים וטובים ומזל"ט על העבודה שיש להם.

למעלה