מורן אייזנשטיין

shirany

New member
כתבתי......

את דעתי על מורן ואני כמעט בטוחה שזו לא היא שופ פיצול

moranlive

New member
מורן אייזנשטיין

לכל אלו שחושבים שאני יורדת על חיים מרוע לב אתם טועים,זה בסה"כ תוכנית וזה בעיקר בקטע של הומור עם הינו מתנשקים ונמרחים אחד על השני הייתם אומרים שזה מלוקק מדי ,לטלויזיה יש אופי משלה וצריך לפעמים שיהיה מעניין אני מאוד אוהבת את חיים והוא בעצמו יודע שהכל בהומור וברוח טובה.אז תפסיקו לכתוב שאני יורדת עליו והוא מסכן כי הוא לא היה נותן לי להתנהג אליו ככה בפרסיה אם הוא לא היה לוקח את זה בהומור. מקווה שתבינו ולכל הנפגעים בשמו אין צורך הכל באהבה.מורן אייזנשטיין

אנהלה

New member
היתה לי תחושה כזאת... פשוט בהמון מקומות בהם התארחתם הקרנתם המון זוגיות חום ואהבה../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif ועכשיו באו הירידות האלה אז משהו היה נראה לי קצת מוזר אבל עכשיו אני שמחה לדעת שזה בצחוק! ד"ש לחיים! וקבלי חיזוק../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

moranlive

New member
מורן אייזנשטיין המשך

התוכנית של הזוגות היא תוכנית קצת יותר בוגרת ,היא אמורה להיות קלילה ומשעשעת אולי כשרואים איך אני משפיטה אותו זה נראה מוגזם אך כמובן שלפני כל תוכנית אני אומרת לו מה יהיה ומה נגיד אחד לשני ואם חיים לא מסכים למשהו לא אומרים אותו,זאת רק תוכנית לא החיים האמיתיים אנחנו רוצים שזה יהיה אם ירידות ועקיצות אחד לשני כדי שזה יצחחיק את האנשים בבית לא כדי לפגוע ולבאס אף אחד,חיים לא לוקח ללב אז אני לא מבינה למה אתם לוקחים בשבילו,אם יש עוד הערות אני אשנח לשמוע,מורן אייזנשטיין.

ביטי

New member
אחרי שראיתי אותם צוחקים לפני...

התוכנית, הבנתי שזה מבויים, כי אתם פשוט מקסימים ביחד, וגם אחרי התוכנית אתם ממש ממש חמודים ביחד אז אני מבין את הקטע של ההומור, אבל עדיין... יש אנשים שלא הבינו שתיאמתם את זה מראש לפני התוכנית ותודה שאמרת להם מורן :) נ.ב. אם חיים היה יורד עלייך כמו שאת היית יורדת עליו בתוכנית של הזוגות, אני בטוח שרפיק היה עושה עליו חרם... חחחחחח

למעלה