מורי נהיגה בחיפה? יש לכם המלצות למורי/בתי ספר לנהיגה בחיפה? אני רוצה להתחיל ללמוד D:
C CheNit89 New member 26/4/06 #1 מורי נהיגה בחיפה? יש לכם המלצות למורי/בתי ספר לנהיגה בחיפה? אני רוצה להתחיל ללמוד D:
I InFeCtEd MusTool New member 26/4/06 #2 כן אחי.... משה דה פריז המורה שלי אין עליו פשוט ענק תדבר איתי בפרטי... ממולץ בחום בציפר לנהיגה מאור לוקח מחיר נוח לא בוער לו התשלום והרכב פז... סוברו אימפרזה שנת 2004 !!! בהצלחה!
כן אחי.... משה דה פריז המורה שלי אין עליו פשוט ענק תדבר איתי בפרטי... ממולץ בחום בציפר לנהיגה מאור לוקח מחיר נוח לא בוער לו התשלום והרכב פז... סוברו אימפרזה שנת 2004 !!! בהצלחה!
I InFeCtEd MusTool New member 26/4/06 #4 חחח בדוגרי כן... זה משאני בד"כ אומר אבל הוא מחיפה ואם הוא מעוניין שידר איתי... יהי נעים לראות עוד אחד בפורום שלומד אצל אותו מורה לנהיגה
חחח בדוגרי כן... זה משאני בד"כ אומר אבל הוא מחיפה ואם הוא מעוניין שידר איתי... יהי נעים לראות עוד אחד בפורום שלומד אצל אותו מורה לנהיגה
ה ה 1 והיחיד New member 26/4/06 #5 גם אני אני גר ליד חיפה ואני אלמד אצל מורה מחיפה והכל במלצה של חברים