מורים
מורים
מורים
מורים

../images/Emo41.gifמורים../images/Emo41.gifמורים../images/Emo41.gifמורים../images/Emo41.gifמורים../images/Emo41.gifמורים../images/Emo41.gif

דרושים לקיץ, לשנת הלימודים הבאה, מורים המחפשים לשנה"ל( נא לציין אזור, ניידות וקהל יעד)

gufanit

New member
מורה למחול- מחפשת עבודה לקיץ ולשנה הבאה

שלום שמי מרילי ואני סטודנטית שנה ג' בסמינר הקיבוצים במסלול למחול. מלמדת מודרני, היפ הופ, ג'אז, קלאסי לגיל הרך, כשרונית בתחום הכוריאוגרפיה- לכל הגילאים מחפשת עבודה לקיץ ולשנה הבאה באזור המרכז והשרון 0506-819179 [email protected]

GAL DANCE

New member
מורה ל street jazz

שלום, שמי ~ אפרתי, אני מלמדת street jazz. אני מעוניינת ללמד בשנה הבאה בראשון לציון והסביבה. אשמח שתצרו איתי קשר 0528608905, גל.

niky3

New member
מורה למודרני וג'אז לירי

שלום שמי זוהר, אני מורה למודרני ולג'אז לירי מזה כ-10 שנים. מחפשת ללמד באזור המרכז מכיתות ו' עד יב'. המייל שלי : [email protected] אשמח לקבל פניות למייל זה.

ב ה ל ם

New member
ג'אז מודרני

סמדר, מורה לג'אז מודרני. מחפשת עבודה בעיקר לשעות הבוקר..... ניתן לפנות במסרים

nofarszigeti

New member
מדריכת ג'אז, אירובי, ועיצוב הגוף

אני מדריכת ג'אז, אירובי,ועיצוב הגוף, תוכלו לראות אותי ביוטיוב תירשמו נופר סיגטי, בעלת קבלות, לפרטים: 054-5612281, בעלח רכב פרטי מלמדת בכל הארץ, =]

אהרונה6

New member
מורה למודרני ולאימפרוביזציה

אהרונה, מלמדת מודרני, קונטקט ואימפרוביזציה, עובדת עם מבוגרים וכן בתיכון וגם עם ילדים מחפשת עבודה לקיץ ולשנה הבאה

הכוונה שאתם מורים יקרים ומחפשי מורים תפרסמו

את עצמכם/ איזה מורים אתם מחפשים. לא לשכוח לכתוב את כל פרטי ההתקשרות, כך שכולם יכולו ליצור עמכם קשר.

mayavardi21

New member
מורה למחול

שלום שמי מאיה ואני בוגרת סמינר הקיבוצים במסלול למחול. מלמדת בלט קלאסי וג'אז מודרני מחפשת עבודה לשנה הבאה מתגוררת בגבעתיים בעלת רכב- ניידת מעוניינת ללמד כיתות א ומעלה.. 052-3636595

nofarszigeti

New member
מדריכה

אני מדריכת ג'אז, אירובי, ועיצוב הגוף, תוכלו לראות אותי ביוטיוב תירשמו נופר סיגטי, בעלת קבלות, 054-56122281

אנגל30

New member
מדרכיה למחול אפריקאי וקפוארה

קוראים ל רינת אנגל ואני מדדריכה ורקדנית למחול מערב אפריקאי. רקדנית מובילה וכריאוגרפית לשעבר בלהקה מקצועית. אני ניידת ואשמח אם תצרו איתי קשר: [email protected] אפשר להתרשם מעבודתי באתר הבית: www.blackwhite.co.il

gufanit

New member
מורה למחול- מחפשת עבודה לקיץ ולשנה הבאה

שלום שמי מרילי ואני סטודנטית שנה ג' בסמינר הקיבוצים במסלול למחול. מלמדת מודרני, היפ הופ, ג'אז, קלאסי לגיל הרך, כשרונית בתחום הכוריאוגרפיה- לכל הגילאים מחפשת עבודה לקיץ ולשנה הבאה באזור המרכז והשרון 0506-819179 [email protected]

ShaharOfer

New member
מחפשים מורה פרטי בבאר שבע

שלום, אנחנו זוג סטודנטים, ואני נורא רוצה שבן זוגי ידע לרקוד. אני מאוד אוהבת לרקוד, אבל בן הזוג שלי אפילו לא יכול לספור פעימות. בסופו של דבר, הייתי רוצה שנדע לרקוד ביחד באופן בסיסי, אך בסגנונות מגוונים. אם מישהו מעוניין לקבל על עצמו את האתגר, או מכיר מישהו שיהיה מוכן, אנא צרו איתי קשר במייל: [email protected] או בטלפון: 050-8899772 תודה! שחר.

Ellaz1

New member
צוות מורים מקצועי לקייטנות קיץ ולשנה הבאה

בית הספר E-motion מציע צוות מורים מקצועי במגוון סגונות הריקוד - ריקודי לטיניים , סלונים, היפ הופ, פאנק, מחול יצירתי ועוד. לחוגים ופעילויות בכל איזור המרכז. לפרטים נוספים - 054-5418819 או [email protected]

badam

New member
להפקת צילום אומנותית דרושה רקדנית

להפקת צילום אומנותית דרושה רקדנית - לא חייבת להיות רקדנית מקצועית פרטים נוספים ימסרו במייל . בנות המעוניינות מוזמנות לפנות למייל: [email protected]

YSHVORIN

New member
מדריכה לג'אז -מחולן יצירתי-ועיצוב

אני מדריכה למחול הג'אז על סגנונותיו,מחול יצירתי.-לגילאי 6-18 ולעיצוב הגוף -לכל הגילאים.. ניסיון הדרכה בפועל -6 שנים כולל כוריאוגרפיה למופעים.. מחפשת עבודה באיזור המרכז ( תל אביב-ראשל"צ-חולון-בת ים ).. האימייל שלי : [email protected] אשמח לקבל הצעות....מאיה שוורין.

למעלה