מורים לנהיגה

loglog

New member
מורים לנהיגה

שלום לכולם,בקרוב אני רוצה להתחיל ללמוד נהיגה ואני מחפשת מורה מוצלח.. רציתי לשאול אתכם אם יש לכם מורה טוב להמליץ לי עליו או עליה..? תודה מראש! אור.

McKoogel

New member
יש לי יש לי יש לי יש לי!

מתוך ה12 תלמידים שנגשו לטסטים אצלו 8 עברו ראשון! גם אני! לא היה אחד שעבר אחרי שני! הוא מצוין והוא לא מורח שיעורים והוא נחמד (לעומת הרבה מורים שפגשתי כמה שזה נראה לא כזה קריטי) קיצר אני ממליצה בחום! אם אתה רוצה אני אשלח לך את הפלא שלו במסרים...

חןשסק

New member
חח איפה נעם? ../images/Emo6.gif

שחבר שלי יתחבר הוא יספר לך על עמיאור
אני לא מבינה בזה חח..

שלמה יעקבי..

מישהו מכיר?אולי אני אתחיל ללמוד אצלו...אמא שלי ושני ידידים שלי למדו אצלו! מישהו יודע איך הוא?

אני לומדת אצל יוסי שני

ולדעתי הוא ממש טוב! וגם זול יחסית. אם תרצה אני שלח לך מסר עם הפלאפון.

cobainos

New member
אין על ..

עמיאור אני מכיר כמה אנשים שעברו אצלו בראשון אני עברתי אצלו ראשון,למרות שזה היה אחרי שנכשלתי 5 אצל אחר הוא מלמד נהגה יפה,חלקה ובטוחה,מלמד מעבר ללעבור טסט,מלמד אותך לצפות נהגים אחרים ומנסה להעביר את הכל הניסיון שלו מומלץ בחום

loglog

New member
.......

כמה כל אחד מהמורים שציינתים לוקח? כמה שיעורים עשיתם סה"כ? ו...אם אפשר את תירשמו לי את המס' טלפון..בפרטי אם אתם רוצים.. טנקס.

cobainos

New member
גם אצל עמיאור

יש אנשים שעברו טסט ראשון אחרי שיעור 30,אני מכיר 2-3 אבל אלה בד"כ אנשים עם חוש טבעי לנהיגה.

Hii BiTcH

New member
איזה מבאס ללמוד נהיגה אצל מישו

שהשם שלו זה עמיאור..:\

יש לי המצלה חמה בשבילך!

אני למדתי אצל רדו מבית ספר אמיר מורה מדהים! עברתי טסט 1! מאוד מומולץ אם תרצי אשלח לך פרטים במסר

McKoogel

New member
עברתי טסט ראשון בשיעור 30

כי היתה לי בעיה והפסקתי ב28 היה צריך להיות לי טסט אז שני שיעורי חימום! זה מספיק טוב? צביקה! צביקה! צביקה!

McKoogel

New member
אצל צביקה?

מבצפר איתן? אין מצב! אני יודעת כל תלמיד מה עבר אל תשקרי חמודה!

תרגעי

התכוונתי לרדו. אבל זה בכלל לא משנה ולכן לא תיקנתי. זה תלוי בבן אדם ולא במורה.

McKoogel

New member
ברור שזה תלוי בבנאדם

אבל זה גם תלוי במורה בטסטר בזונות שמצפצפים מאחורה בזמן הטסט ועוד..

mayrun

New member
המלצה חמה../images/Emo70.gif

היא לפנות לאבי גרטי (המנהל) מבית ספר "שער ראשון", אני עברתי כמות נכבדה של מורים, והוא אחד המורים הרציניים שיודעים איך ללמד.

למעלה