מורים ופרצופים...

מורים ופרצופים...

עלה בדעתי שכבר חודשיים לתוך שנת הלימודים ואת רוב המורים של הבת שלי אני לא מכירה. אני גם לא בטוחה שאת שמות כולם אני יודעת. זו רק אני? זה קשור לזה שזו ילדה שנייה (נראה לי תמיד שעם הראשונה ידעתי יותר, אני לא רוצה לחשוב מה יהיה עם הרביעית)?

ruthi26

New member
עכשיו כשאת אומרת אני באמת לא מכירה את המורים.

אולי מפני שזה הרביעי, לא חושבת שיש קשר, ואת רואה אצלי זה הרביעי, האיכפתיות לעולם לא נגמרת, כל ילד הוא עולם מלא במלואו, עולם מיוחד בפני עצמו... הוא נמצא בבית ספר חדש, ששום ילד שלי לא למד בו, אני מכירה את המורה לאנגלית, לאומנות והמחנכת, ואני חושבת שראיתי את המורה לספורט, את האמת הופתעתי לפי המימדים שזו המורה לספורט, יותר לא מוסיפה... כל המבין מבין... אני באמת לא מכירה את רוב המורים, אבל באסיפת המורים ישנה הזדמנות להכיר את רוב המורים, כך היה עם הגדולים בכל אופן, הם נמצאים בדרך כלל בחדר המורים, אם רוצים לדבר איתם, או שיש קצת בעיות.... רותי

לא התכוונתי לרמוז שעם הרביעי לא אכפת.

אולי רק ההיסטריה והצורך בשליטה קצת יורד (אצלי לפחות). נכון שכל המורים נמצאים בחדר מורים בימי הורים, אבל אני בדרך כלל מגיעה בבוקר (יותר נוח לי, ומוריד מהעומס של המורה אחר הצהריים). אני השנה גם בועד הכיתה וגם בועד הורים מרכזי, אז את המנהלת והסגנית אני מכירה מצוין

ruthi26

New member
לא התכוונתי לרמוז שלא איכפת, חס וחלילה

את צודקת אנחנו פחות היסטריות, מבינות יותר מה קורה, נלחצות הרבה פחות, לא קופצות על כל דבר... איזה אומץ גם בוועד כיתה וגם וועד הורים מרכזי, הרבה ערבים תבלי מחוץ לבית יקירתי, לקחת בחשבון... ודרך אגב גם אני מכירה את המנהל ואת הסגנית, לא היכרות מעמיקה, אך יצא לי לשוחח איתם... נראים די נחמדים, במיוחד המנהל דובון גבוה, אדם חם מאוד, שלדעתי זה מאוד חשוב, הוא מחכה לילדים בבוקר בשער, ואומר לכולם בוקר טוב, ומה שלומם? חמוד נכון?? רותי

שי ז.

New member
מכיר את כל המורים ואת ההנהלה

וזו אחת הסיבות שהתנדבתי לועד הכיתה.

מכירה את כולם

המחנכת, מורה להולנדית, מורה ליהדות, מורה לעברית , מזכירת בית הספר, המנהל - רק את המורה להתעמלות אני כמעט לא מכירה.

למעלה