מורים ומדריכים...

Morters

New member
מורים ומדריכים...

אני מחפש מורים ומדריכים לאומנויות לחימה שיסכימו לבוא להעביר חוג בישוב שוהם. ישוב גדול יחסית (בקרוב עיר), ליד שדה התעופה. הבעיה שלנו היא שאין לנו הרבה מבחר באומנויות לחימה (רק קראטה, קונג פו, הישרדות). אז במידה ויש מורים שמעוניינים להעביר חוגים, (יש לנו המון המון ילדים שיסכימו להכנס לחוגים, למעלה מ-250 ילדים). אנא צרו קשר. זה ישתלם לכם.

"ישתלם לכם"?

שלום. מהצצה חטופה בכרטיס האישי שלך, אתה עדיין לא בגיל שפותחים בו מקומות אימון ומשלם למריכים שיעשו זאת (למרות שיתכן שאני טועה). אני לא יודע מה בדיוק אתה מחפש להביא לשוהם, אבל אולי כדאי שתבדוק במקומות הנכונים. סייג: אם שמך הוא מיקי, אז התעלם מהכתוב לעיל.

Morters

New member
אני לא פונה אליכם כגוף פרטי....

אני פונה אליכם בשם קבוצת חמש שמארגנת חוגים בשוהם. ואני אנסה לבדוק במודיעין

ש מים

New member
מודיעין...

אז אם אתה מגיע לאדון פורת הנ"ל - תמסור לו נשיקות ממני!

ש מים

New member
ג'ו-ג'יטסו במודיעין

עד כמה שאני זוכר: 1. מודיעין אינה רחוקה משוהם. 2. שוהם היא ישוב קטן יחסית (כ- 7000 תושבים). 3. אתה מציין 3 שיטות לחימה/חוגים לאוכלוסיה זו. זה ה-מ-ו-ן יחסית לגודל האוכלוסייה (ובמונחים מקצועיים-כלכליים המינוח המדוייק הנו: אין "סף כניסה" לשיטה/חוג נוסף). לכן, אני הייתי מציע, לכל מי שמחפש שיטה/אמנות לחימה אחרת, לנסות בישוב הקרוב אליכם - במודיעין. ידוע לי שיש שם ג'ו-ג'יטסו (מלמד שם עמית פורת, ג'ו-ג'יטסו של WJJF, ואפשר ללמוד ממנו ה-מ-ו-ן!!!)

יש קארטה דו....

בישוב שוהם יש בית ספר לקארטה דו, בית ספר בינלאומי. בסניף קארטה דו בשום בראשות סנסאי רונן ברגר, יש הרבה מאוד תלמידים. ואני מאוד ממליץ. קארטה דו נותן לא רק יכולת הגנה עצמית אלא יכולות להתבונן בראיה טובה יותר על החיים, יכולת עימדה בלחצים,קבלת החלטות בזמן אמת,פיתוח כושר גופי, המלצה שלי. לפרטים נוספים ניתן לפנות לאתר קארטה דו אינטרנשיונל בראשות קאנצ'ו רוני קלוגר (ראש בית הספר)-http://www.budoacademy.co.il וכפי שהמורה שלי תמיד אומר-"המטרה אופי הלחימה היא רק כלי"-קאנצ'ו רוני קלוגר

Pyongwon

New member
עזוב. יש לך את ארז אהרוני - מאמן

מדהים ויש לו גם חניכים שעברו קורס מדריכים שאולי יכולים לעזור לך. והוא במועידין. הוא מלמד טאקוונדו, והוא תותח רציני. כל הקבוצה שלו ממש חברה טובים. נוסף על כך, נא להתקשר ל - 02-678-0175 שזה ההתאחדות הישראלית לטאקוונדו, היות והם יכולים להגיד לך מי יש לך באזור. תהנה! טאקוונדו זה כיף!

למעלה