מורים גנבים גנב

ripper87

New member
מוות למורים

אנחנו לא רוצים עזרה מהשודדים האלה המורה הוא זה שמכריח תלמידים להגיע למכללות האלה מוות לזאב ולאה ולמי שכתב את התגובה מעלי

Ncoder

New member
תגובה לרונית

קמצנים שמצנים, 50 שקל מכל תלמיד זאת ממש גניבה ! עכשיו שאני חושב על זה המורים צריכים לקחת 100 שקל על שעת לימוד של כיתה שלמה או 100 שקל ללימוד פרטי - בשום פנים ואופן לא יעלה על הדעת שמורה תעשה מכמה תלמידים 10 כפול 50 500 שקל לשעה !?!?!! המורים עם כל השביתות המחורב*ות שלהם כל שנה ושנה לא רק שפוגעים בחינוך ואת עוד מתלוננת על המשכורת שלהם +++ כל ההטבות שהם מקבלים ? אני לא אומר שכל המורים הם חאר*ת אבל : למה המורה ללשון לא לוקח כסף ? למה כל המורים שלי בבית הספר בזמנו לא לקחו כסף? מה זה קשור קמצנים? מורה לא צריכה בכלל להזכיר את המילה כסף היא צריכה להראות איכפתיות כלפי התלמידים שלה ולהעביר אותם בשלום את הבחינות והמכללות, ואם יש תלמיד שרוצה ללמוד אבל אין לו כסף? אז מנפנפים אותו ? או שעושים לו טובה ונותנים לו לשבת בכיתה? תחשבי על זה קצת .

TheSegal

New member
תגובה לרונית

50 ש"ח זה כלום ? אולי תגידי את זה לאנשים שה - 50 ש"ח האלה יכולים לעזור להם לאכול... את חושבת שכסף גדל על עצים ? את יודעת כמה תלמידים שאין להם כסף יכולים להעזר בשיעורים כאלה, אבל בגלל ש - 50 ש"ח זה הרבה כסף בשבילהם הם לא יכולים ! נכון שמורים לא מרוויחים הון כל חודש...אבל מורים עובדים 5 ימים בשבוע, הם ממשיכים לקבל משכורת גם בחופשים כולל חופש גדול, וגם מקבלים כסף בשנת שבתון!!!! אנשים קורעים את עצמם כל יום כל שבוע, עבור שכר מינימום ותנאי עבודה חרא, אז שהמורים יורידו קצת את האף שלהם. ואולי זה הזמן שמשרד החינוך יתן שיעורי עזר לתלמידים...לא אמור להיות לנו "חוק חינוך חובה" (עאלק) ?

ripper87

New member
מורים גנבים גנב

יש לי בבית ספר זוג מורים (גבר ואישה) שהם גם זוג לחיים. הקטע הוא שהמורה עושה "מכללות" באנגלית אחרי בית ספר לבערך 10 תלמידים ולוקחת מכל תלמיד 50 ש"ח לשעה פעם בשבועיים (כולם לומדים ביחד). רציתי לדעת אם מותר להם לעשות את זה ולקחת את הכסף לכיסם האישי בעוד ש"מכללה" בלשון מתקיימת פעמיים בשבוע ללא כל תשלום.

yaniv002

New member
אסור למורים ללמד תלמידים מאותו בי"ס

שבו הם מלמדים. יש מין חוק כזה.

Ncoder

New member
אסור למורים ללמד ?....

אני לא יודע בקשר לזה אבל אם יש דבר אחד טוב שאני זוכר מהביה"ס שלי הוא שכמעט כל מורה מכל מקצוע לימוד או מורה מחליף העביר אותנו שעות נוספות במסגרת הכנה לבחינות בגרות אחרי הבית ספר ללא תשלום מצידנו, (אולי מהבית ספר) זה שהמורה לוקח כסף מתלמידים זה 3 דברים: 1. שפל מדרגה: בדר"כ סטודנטים הם אלה שמבקשים כסף על לימוד במסגרת שעות נוספות ללימוד מקצוע אחרי הבית ספר והם אלה שבאמת צריכים את זה (בעצם פרוייקט פר"ח עובד בדרך זו בדיוק הלא כן?). 2. למורה לא אכפת מהתלמידים שלה אם היא מסרבת ללמד בלי כסף. 3. אולי המורה לא מקבלת מספיק כסף ממשרד החינוך? זה ייתכן ?

ripper87

New member
אני מסכים איתך לחלוטין

אני תמיד אמרתי שהמורים האלה גנבים הם מרוויחים יותר מ1000 ש"ח בחודש רק ממכללות

ginat

New member
לא הצלחתי להבין

אתה יכול לפנות אלינו למערכת לנסות להסביר קצת יותר במה מדובר טלפון 09-9566666

למעלה