מורים בחיפה

גונזו24

New member
מורים בחיפה

אני סטודנט עכשיו, ככה שאין לי באמת זמן להתאמן ברצינות. אבל אני מרגיש שנורא חסר לי הכוונה מקצועית, ואומנותית. אני חושב לקחת שיעורים מדי פעם. מישהו מכיר מורה טוב בחיפה? אבל אני מתכוון באמת טוב. אני לא צריך מישהו שיתקן לי טעויות בתוים אלא מישהו שבאמת יכול לתת לי נקודת מבט חדשה על הנגינה. תודה

גידי פ

New member
המלצות

1. שרה רוזיאנו 2. אסתר בלשה (הטובה ביותר בחיפה) שתיהן מורות מבוגרות שמלמדות בקונסרבטוריון על שם רובין ברח' הפרסים. אבל חבל על הכסף אם אין לך זמן להאמן ברצינות, גם המורה הכי טוב לא יעזור כאן. יש לי בדיוק את אותה בעיה...

שאלה עקרונית

לא קשור לשרשור הזה ממש אבל קרוב. כשמישהו בא ושואל איזה תוכנה מלמדת פסנתר או אתר באינטרנט על איך מנגנים, תמיד כמה אומרים ללמוד או לפחות להתחיל ללמוד עם מורה. אני גם בדעה הזאת אבל שאלתי היא: האם זה בגלל ענייני מוסיקליות, למידת תווים בצורה טובה, להכנס למוסיקה ממקום טוב או שזה בגלל איצבועים נכונים ועבודה נכונה עם תנועות הידיים (אתם יודעים, התנועות שעושים יחסית לקלידים)?

לדעתי

זה מתבטא בשני האופנים, למרות שבטכניקה קצת יותר מה שטוב במורה זה שהוא יכול לתקן אותך וככה לא תגרור הרגל רע מורה = משוב (זה משעשע אותי, לא משנה) בכל אופן אני יכול להגיד מנסיון כמה חשוב ללמוד עם מורה על כלי אני מעולם לא למדתי עם מורה על שום כלי מאלה שאני מנגן ואני שוחה בהרגלים רעים שמעכבים התקדמות

גונזו24

New member
הן לא מלמדות שם יותר

גידי, התקשרתי לקונסרבטוריון ואמרו לי שהן לא מלמדות שם כבר כמה שנים, ושאסתר בלשה לא מלמדת יותר בכלל, גם לא באופן פרטי. מישהו מכיר בכל זאת מורים ממש ממש טובים בחיפה?

גידי פ

New member
צר לי... ../images/Emo10.gif

אני הפסקתי ללמוד לפני 8 שנים, אז אני לא מעודכן...

גידי פ

New member
מופיע בספר הטלפונים (גם באינטרנט)

למדתי אצלה. היא טובה מאד, ללימוד ברמות של טרום-אקדמיה למוסיקה. אני לא חושב שהיא ברמה של מורים מהאקדמיה.

למעלה