מורייי:] מזלטוווווב תראו מי כחולהלהלה:P תתתתחחדשי
י יוסדוס New member 8/2/04 #2 וואלה! מורי מזל טוב!!!! למה לא הודעתם?! היינו עושים מסיבה!!!!!! מזל"ט!!!!!!!!
J jenngirl New member 8/2/04 #6 וווהוו מורי!מזל"ט!../images/Emo65.gif../images/Emo82.gif תמשיכי לשרוץ בפורמינו ולהחיות אותו
N not myself anymore New member 8/2/04 #8 מוווווווווווווווורייייייייייייייייי חרגתי ממנהגי והרחקתי מהפורום שלי רחוק רחוק עד פורום ירושליים (היה קשה לטפס את ההר הגבוה מגובה 268 עד 752 ) רק בשביל לברך אותך במזל טוב!!!! חברים בחרתם לכם את המנהלת הכי נפלאה שיש מזל טוב מורי שלי וחסר לך אם רואים אותך פחות בפורום עברי ברור?!?
מוווווווווווווווורייייייייייייייייי חרגתי ממנהגי והרחקתי מהפורום שלי רחוק רחוק עד פורום ירושליים (היה קשה לטפס את ההר הגבוה מגובה 268 עד 752 ) רק בשביל לברך אותך במזל טוב!!!! חברים בחרתם לכם את המנהלת הכי נפלאה שיש מזל טוב מורי שלי וחסר לך אם רואים אותך פחות בפורום עברי ברור?!?
מ מורי לנצח New member 8/2/04 #10 תומר שלייייי../images/Emo187.gif קודם טוב לראות אותך בירושלים.. דבר שני אתה באמת חושב שאני אפסיק לשרוץ בפורום שלנו??????
תומר שלייייי../images/Emo187.gif קודם טוב לראות אותך בירושלים.. דבר שני אתה באמת חושב שאני אפסיק לשרוץ בפורום שלנו??????
מ מורי לנצח New member 8/2/04 #11 תודה אנשים ../images/Emo9.gif../images/Emo187.gif אז כן גמני כחולה מהיום !!! ובאמת יש לי כוונות לעשות פה הכי שמח שיש ולהמשיך לעורר את הפורום המקסים שלנו .. מקווה שימשיך להיות לנו כיף ביחד
תודה אנשים ../images/Emo9.gif../images/Emo187.gif אז כן גמני כחולה מהיום !!! ובאמת יש לי כוונות לעשות פה הכי שמח שיש ולהמשיך לעורר את הפורום המקסים שלנו .. מקווה שימשיך להיות לנו כיף ביחד
ה הסייד הנודד New member 8/2/04 #12 ידעתי אמרתי כבר ממזמן שמגיע לך לנהל את הפורום הזה אב לאף אחד לא הקשיב לי, תזכרי מי תמך בך לאורך כל הדרך מזל טוב והרבה בהצלחה בתפקיד החדש!!!!
ידעתי אמרתי כבר ממזמן שמגיע לך לנהל את הפורום הזה אב לאף אחד לא הקשיב לי, תזכרי מי תמך בך לאורך כל הדרך מזל טוב והרבה בהצלחה בתפקיד החדש!!!!
D Drorrrrrr New member 8/2/04 #13 מוריייייייי ) מזל טוב !! ../images/Emo187.gif מזלללללל טוב וסימןןןן טוב! מתאים לך הכחול הזה
L lollapalooza New member 8/2/04 #15 מוריק ../images/Emo24.gif כן, גם אני עקבתי אחרייך לפה. המון ואת אכן נראית נפלא בכחול.
Y yariv t New member 8/2/04 #16 ../images/Emo65.gif../images/Emo39.gif../images/Emo45.gif../images/Emo72.gif../images/Emo49.gif עכשיו זאת ההוכחה שהפורום מצויין ובעזרתך הוא יהיה מושלםםםםםם
../images/Emo65.gif../images/Emo39.gif../images/Emo45.gif../images/Emo72.gif../images/Emo49.gif עכשיו זאת ההוכחה שהפורום מצויין ובעזרתך הוא יהיה מושלםםםםםם
מ מורי לנצח New member 8/2/04 #17 הדסיייי נשמתייייייי../images/Emo25.gif../images/Emo187.gif את עוקבת אחרי אני עוקבת אחרייך מה זה משנה כל עוד זה באותו מסלול??? מתה עלייך
הדסיייי נשמתייייייי../images/Emo25.gif../images/Emo187.gif את עוקבת אחרי אני עוקבת אחרייך מה זה משנה כל עוד זה באותו מסלול??? מתה עלייך
א איש יקר בחולצת פסים New member 8/2/04 #19 הייתי חייב לבקר גם... למרות שהביקורים היחידים שלי בירושלים, זה בעיקר לאומן, בשבילך, מורי, אני יגיע גם. מזל טוב חמודה שלי. אין ראויה ממך. אוהב המון איש יקר
הייתי חייב לבקר גם... למרות שהביקורים היחידים שלי בירושלים, זה בעיקר לאומן, בשבילך, מורי, אני יגיע גם. מזל טוב חמודה שלי. אין ראויה ממך. אוהב המון איש יקר
מ מורי לנצח New member 8/2/04 #22 גלושששששש../images/Emo187.gif תודה מותק!!!! עשית לי את היום ופעם הבאה שאתה באומן אני מצפה לטלפון!!!! אוהבת אותך מלאניייייייייייםםםםםםםםםםםםם
גלושששששש../images/Emo187.gif תודה מותק!!!! עשית לי את היום ופעם הבאה שאתה באומן אני מצפה לטלפון!!!! אוהבת אותך מלאניייייייייייםםםםםםםםםםםםם