מורטלאך 18 43.4% OB

KING OF MALT

New member
מורטלאך 18 43.4% OB

וויסקי עשיר בשוקולד ובשר ביחד ממש נחמד מעט אגוזי ומאובק קלות שווה לנסות

הוא כשר?

ברוך הבא לפורום

&nbsp
לא מחקתי את ההודעה הקודמת שלך כי היא הייתה משעשעת
הפורום אינו טוויטר, אם יש לך נושא לדיון, נשמח מאוד
אבל פתיחת שרשורים נטולי פואנטה כמו זה והקודם לא מקובלת. אם אתה רוצה לפתוח שרשור שיוקדש לרשמי טעימה שלך או משהו בסגנון, מילא
&nbsp
ובנוסף, עצה למתחילים: הייתי ממליץ לך להניח שחובבי הויסקי בפורום בקיאים מאוד בויסקי, אולי אפילו יותר ממך; פשוט מישהו היה עלול להבין מהניסוח שאתה מנסה להדריך אותם

KING OF MALT

New member
תודה !

דרך אגב : למי שיש שאלות אשמח לענות מנקודת מבט של איש וויסקי לא מכור ולא ממוסחר וגם אם הוויסקי המדובר שווה הון וכולם אוהבים אותו כניראה שיש משהוא לא בסדר שם ואשמח לשפוך אור על הנושא ..

nimrodrosen

New member
טוב אם תתרגל מעט צניעות והקשבה

תקרא קצת אחורה בפורום ותגלה כי כותביו מבינים דבר או שניים ואינם מחפשים בהכרח את הדרכתך.

לבסוף אודה לך אם תבדוק שגיאות כתיב וכן את הניסוח של משפטיך.

KING OF MALT

New member
לא בהכרח ...

הכיף זה לדעת שאתה יודע לשתף אנשים ולהביע דעה ... שגיאות כתיב : בקטנה כולם מבינים את מה שיש לי להגיד

foodnwine1

New member
עצה קטנה.

לא מכיר אותך אבל מרושם ראשוני ניכר שאתה כותב משפטים בכדי לעורר תגובות, ותו לא.
יש בפורום אנשים שקצת מבינים בויסקי, וטעמו כמה דברים.
מציע לך לכתוב לעניין ולא בכדי לעורר מערבולת בכוס ויסקי, כי תוך יום יומיים יעבור, והיחס אלי לא יהיה ענייני.
&nbsp
&nbsp

אילן די

New member
שים לב

הניק נפתח בדיוק כשהוא הצטרף לפורום בשם הספיציפי הזה. חבר את זה לתוכן ההודעות ותקבל טרול.

לא הייתי מגזים

(ואני אלרגי לטרולים)
&nbsp
לדעתי פשוט מדובר על משתמש חדש שצריך להסתגל לסגנון ההתבטאות בפורום

KING OF MALT

New member
אם אני מפריע לחברים פה ..

אז אולי זה לא המקום בשבילי אני תמיד אומר את מה שיש לי להגיד וזהוא .. חשבתי שזה מקום טוב לשתף ולהתעניין אבל אם אני מפריע ל ״ קליקה ״ אז לא העורר התנגדויות מיותרות ואצא מהפורום ... לא רוצה להתריד רק לשפוך את דעתי

אתה לא מפריע לקליקה

והבעיה היא לא עם הדעות שלך, אלא עם דרך ההתבטאות שלך, שמשדרת התנשאות
האופן שבו אותה כותב מפריע לחברי פורום ותיקים ומוערכים וקל לי להבין למה, יש בהרבה מההודעות שלך אלמנט של הטפה וחינוך, ובכנות - חברי הפורום לא צריכים שיחנכו אותם

לדעתי קיבלת לפחות עשר הודעות שרומזות את זה או אומרות את זה באופן מפורש

בנוסף, ראה הערה נפרדת בשרשור הבאומור שלך

KING OF MALT

New member
לא נכון ..

אני פשוט כותב באמת את מה שאני חושב ...
זו דעתי ואני משתף
ברור שהיו כאלה שלא יסכימו איתי זה נורמלי

KING OF MALT

New member
תגובות ????? ממש לא

וזה ממש לא מעניין מי מבין ומי פחות .
אני הגעתי לאחרונה מאוד חדש אצלכם בפורום ותודה על כך אני נהנה מאוד ..
לי תמיד היתה ותהיה הדעה האישית שלי וגם אם היא לא תואמת את הביקורות , אותי זה לא ממש מעניין כי אני טועם לעצמי ומשתף ..
לא מסכימים איתי .. אין בעיה אני לא מנסה ליצור קהל אוהדים משלי , רק מקום להתבטא בו בכייף .... מצטער על אי ההבנה אבל אני ממש לא מנסה ליצור אהדה או כול דבר אחר !
בינינו לכול מטבע שני צדדים , ואשמח אם יחלקו על דעותי , אבל הם עדיין ותמיד ישארו הדעות שלי !!!!!
לא רציתי לפגוע באף אחד . סליחה אבל אני מי שאני וכייף לי סוף סוף שיש לי פלטפורמה להוציא את התחביב שלי החוצה ..

למעלה