מורה פרטי לטופל

Dandosh26

New member
מורה פרטי לטופל

היי !
אני בתהליך הרשמה למספר מוסדות לימוד בניו יורק לתואר שני בעבודה סוציאלית וצריכה לעבור מבחן טופל.
הייתי שמחה לקבל המלצות על קורס טוב בניו יורק ו או על מורה פרטי !

תודה !
דנה

Philip Jr

New member
איפה את נמצאת?

את שוהה כרגע בניו-יורק או בארץ?

ובלי קשר, האם את עשית קצת מחקר ראשוני על המבחן? לימודים מספר הכנה? מדוע לקחת מורה פרטי דווקא?

Dandosh26

New member
טופל

אני נמצאת במנהטן.
וכן עשיתי מחקר וגם קורס בארץ ועשיתי גם את המבחן
ומהכירות עם עצמי אני חושבת שעם מורה פרטי או בקורס מצומצם יהיה לי הכי טוב

את כבר גרה בניו יורק, אני מבינה?

האם ניסית לעשות את המבחנים לדוגמא שיש באתר שדרכו גם נרשמים לבחינה וכו'?

אני שואלת, מכיון שבניגוד ל-GRE למשל, הטופל הוא בחינה לא מאוד קשה, ואם את כבר חיה בניו יורק ומנהלת חיי יום יום שלמים באנגלית, יכול להיות שאת לא צריכה קורס, אלא רק להתאמן קצת באמצעות ספר.
לשם הדוגמא, השאלות שאני קיבלתי בטופל והייתי צריכה לענות עליהן בעל פה היו לתאר את העיר בה נולדתי, ומה הייתי מייעצת לחברה שרוצה להירשם לקורס מסוים אבל הוא בדיוק באותה שעה שכבר יש לה משהו אחר במערכת... בקיצור לא משהו שמצריך אנגלית שייקספירית
.

Dandosh26

New member
טופל

זהו שאני כן צריכה קורס אני לקויית למידה ועשיתי כבר את המבחן ואני צריכה לשפר את הציון
ויעזור לי מאוד ללמוד עם ליווי

Philip Jr

New member
נתחיל מהסוף

אני לא מכיר מורה פרטי או קורסים טובים לטופל בניו-יורק..

ולגבי המסלול האקדמי שלך - לעשות תואר שני במדינה זרה כאשר יש לך קשיי שפה ולקויות למידה זה אתגר משמעותי מאד. כל הכבוד על ההתמדה, שיהיה לך בהצלחה!

כן זה מצב אחר

אני לא מכירה קורסים בניו יורק כי עשיתי את המבחן בארץ... שיהיה בהצלחה!

chulila

New member
לא מכירה אבל..

קרובת משפחה שלי מלמדת אנגלית כשפה זרה הן באיזה מכללה מקומית והן בקומיוניטי קולג' של CUNY.
אני תוהה אם אולי מוסדות כאלה יכולים לעזור או אולי הקורסים המצומצמים שהם מציעים יכולים לעזור או להספיק.
מה שכן שאלתי את החבר גוגל שהעלה מלא תוצאות, ביניהן את זאת וזאת.
אני חושבת שאפשר לנסות גם ב - YELP לראות דירוגים של בתי ספר שונים כדי להבין מי שווה משהו.
בהצלחה!

Dandosh26

New member
תואר שני בעוס בניו יורק

שלום !
האם מישהו מכיר את אוניברסיטת בינגהמטון ?
ואת החוג לעבודה סוציאלית בפרט ?

איזה עוד מוסדות מלבד– ישיבה , האנטר, קולומביה ואוניברסיטת ניו יורק מלמדים עבודה סוציאלית ?

תודה
דנה

chulila

New member
אלה שציינת

וגם אני מכירה משיהי שלמדה באוניברסיטת לונג איילנד (זה בברוקלין על אף השם).
לא בטוחה מה עוד יש. לא מכירה את אוניברסיטת בינגהמטון.
תבדקי שהאוניברסיטה הזאת (האחרות בוודאות מוכרות) מוכרת על ידי ה - CSWE. אחרת התואר לא יהיה שווה הרבה בארה"ב.
בלי קשר, אם את רוצה שיראו את ההודעה עוד אנשים שווה אולי לפתוח הודעה חדשה בפורום ולכתוב שאת מתייחסת לשרשור הזה ולציין קישור. הסיבה היחידה שאני ראיתי את ההודעה זה כי שירשרת לתגובה שלי וזה קפץ לי בתיבת מסרים. זה לא קופץ אחרי כמה ימים.
איך מתקדמים האפליקיישנס?

Dandosh26

New member
אז ככה..

האמת היא שסיימתי את כולם אבל בשבוע האחרון קלטתי שאני בבעיה חמורה כי עוד אין לי ציון טופל וההרשמה סגורה.
אמרו לי בכל המקומות שאני יכולה לשלוח את הציון שיהיה אבל עד שאין ציון לא בודקים את האפליקיישן שלי
וזה מוזר כי זה משהו שבררתי איתם עוד בארץ ואף אחד לא אמר לי את זה ככה.
אני חשבתי שהמ עוברים על האפליקיישן והציון יגיע בהמשך..
כלומר עכשיו אני בבעיה חמורה.
אני כבר לומדת לטופל ובקרוב אגש למבחן אבל אני מוטרדת מכמה זה מוריד לי את הסיכויים להתקבל.
מלבד ישיבה שם עוד לא נסגרה ההרשמה..

chulila

New member
מתי את מתכננת לגשת לטופל?

כלומר, אם זה בשבוע הקרוב נגיד ואת יכולה לומר לבתי הספר שהסציון יתקבל כנראה במהלך החודש הקרוב זה דבר אחד. אם אין לך עוד תאריך יעד, זה נראה לי מקשה על התהליך באופן משמעותי. ללא ספק אם הציון שלך יגיע מאוחר יותר משהם ידונו בשאר האפליקיישנס, את כנראה בבעיה, כי בכל זאת יש מכסה של אנשים שהם מקבלים.
כבר ניגשת לטופל בעבר - נכון? או שנאי מבלבלת אותך עם מישהו אחר?
שווה נשמע לי להתקשר לבתי הספר, או אם את כאן אפילו ללכת לשם (לבושה באופן ייצוגי ועם כל הנימוס המתבקש) ולדבר איתם על מה את יכולה לעשות. הטופל לא מהווה קריטריון קבלה, כי אם תנאי סף, כך שלמעשה הם יכולים להעריך את החוזק של האפליקיישן שלך גם בלעדיו, אך עשויים לבחור שלא לעשות זאת כי לא כל הנתונים בתיק שלך התקבלו. יכול להיות שלנהל מו"מ מול אדם בשר ודם (אפילו בטלפון) לעומת מול כתובת אימייל יכול לאפשר לך מעט מרחב תמרון.
כך או כך, לא הייתי דוחה את המבחן עוד זמן רב.

Dandosh26

New member
את לא מתבלבלת

אכן ניגשתי כבר אבל הציון לא היה מספק.. עכשיו אני לומדת עם מורה פרטית ואגש
למבחן בקרוב אבל אולי באמת אגש לשם לנסות לדבר איתם..
חוץ מזה את מכירה את אוניברסיטת דורהאם ? ובינגהאמטון ?האם שוות משהו ?
ובכלל האם מי שלמד בארהב תואר ראשון בעבודה סוציאלית יש לו רישיון עבודה כמו בארץ ?
אני מנסה להבין מה מצבי מול מיעמדים אחרים

chulila

New member
אני לא מכירה את האוניברסיטאות הנל

שווה לך אולי לנסות להגיש אפליקיישנס, אם עוד לא עבר הדד ליין גם באוניברסיטאות בניו ג'רזי - לדוגמא ראטגרס, אבל לא רק.
בכל מקרה, הקריטריונים החשובים לבחינת אוניברסיטאות בעו"ס הוא הכרה מה - CSWE.
את מגישה אפליקיישנס לתואר ראשון? אם כן, יש סיכוי סביר שזה לא יוכר, כי תכנית הלימודים לתואר ראשון בעוס בארץ מקיפה באופן משמעותי לעומת ארה"ב. בכל מקרה, הגוף לשאול יהיה רשם העובדים הסוציאליים (לצורכי הכרה מקצועית), והגף להכרה בתארים מחול (לצורך הכרה אקדמית).
אני לא בטוחה מה הקשר בין רשיון עבדה בארץ עם תואר מארה"ב לבין סיכויי הקבלה שלך לתואר כאן. את יכולה להסביר?

למעלה