מורה נהיגה..

nickey

New member
מורה נהיגה..

אני בשיעור ה-35 נראה לי, והמורה עדיין לא לימד אותי רוורס, הוא אומר שאין מה למהר, ובכלל, היחס שלו בשיעורים ממש לא נעים, הוא לא אומר בעדינות מה לא היה בסדר, אלא צועק ונותן כאפות על הראש או על היד, ויש איתי עוד תלמיד שממש סובל ממנו.. המורה כל הזמן מתערב לו בנהיגה וכועס כשהוא מתבלבל בהילוכים.. האם יש טעם להחליף מורה, זה אפשרי להמשיך מאותה הנקודה בה הפסקתי או שעליי "להתחיל" ללמוד הכל מחדש?

N I R VA N A

New member
אמממ

נראה לי שאני במקומך הייתי מחליף... תבקש ממנו אישור (אם תחליף) על כך שעשית 35 שיעורים ותחפש מורה חדש (לא צריך להתחיל מהתחלה - תראה למורה החדש את האישור וזהו - כמובן שהוא לא יגיש אותך ישר לטסט - יקח כמה שיעורים עד שתתרגל לאוטו החדש ולמורה אבל בטח שלא תתחיל מהתחלה...)

sattla

New member
../images/Emo67.gif

מה זה המורה הזה
אני באמת הייתי נותן לו בוקס אם כי "מכות" עדינות על היד זה בסדר. (מבחינתי בכל אופן)

nickey

New member
דבר ראשון אני בת...

דבר שני... אני לומדת בחיפה, ושם זה קצת מלחיץ לנהוג אבל מתרגלים.. ודבר שלישי, אני לא ממש בטוחה באיזה שיעור אני באמת, בגלל שהתחלתי בפרוייקט שאמור לתת לי רישיון תוך 5 שבועות אבל הם סתם בלפנים, והוא נתן לי עוד כמה שיעורים פה ושם.. ואז נעלם לו לנסיעות מוזרות לירושלים ובאר שבע ככה שהזמן נמתח ואני סתם מתבאסת בבית.. נראה, אדבר עם אמא שלי ואז נחשוב ביחד מה לעשות

Antonio Montana

New member
תחליפי מורה,

וזה ידוע שמורי נהיגה לא מסופקים מינית על ידי נשותיהם ולכן הם נותנים הטבות תחבררתיות \ או בתחום הוראת הנהיגה בשביל להיות 'מסופקים'. או שזה רק המורה שלי לשעבר.. או שזה רק הדימיון שלי.. :)

nickey

New member
רק שתבינו...

אני ואמא שלי שילמנו מחיר כולל, כך שאין לו סיבה למתוח לי את השיעורים עוד ועוד כי הוא לא מקבל עוד כסף...

SDRules

New member
קבלנות?! יכול להיות שהוא מנסה לגרום

לך לעזוב "מרצונך"..

sattla

New member
../images/Emo6.gif

זה מצחיק... אם זה כך אז מה אכפת לך בעצם? שילמת לו X שקל ומצידך לעשות גם 2000 שיעורים זה רק יעזור לך לעבור טסט ולנהוג טוב.

nickey

New member
נראה....

אדבר על זה עם אמא שלי ונחשוב ביחד מה לעשות..

sattla

New member
הוא כנראה באמת כמו שנאמר כאן

לא רוצה אותך אצלו את הרי שילמת כבר מה יש לו עוד להרוויח זה רק מלמד אותי שאת הקבלנות משלמים בסוף.

למעלה