מורה נבוכים

עידית301

New member
מורה נבוכים

שלום רב, אני בת 35,אם ל-3 ילדים מקסימים ונשואה באושר. מיימי לא חוויתי אורגזמה וככל שעוברות השנים אני נהיית יותר נוקשה, יותר בעלת עכבות ומאפשרת פחות ופחות לבעלי בעת מגע מיני. ניתן לאמר שכיום אני לא מאפשרת דבר במגע מיני למעט החדירה עצמה. איך אוכל להשתחרר? איך אוכל להסיר את החסימה הזו בראש שגורמת לי ל"התקפד"? בעלי מאוד מעוניין ומאוד בעניין ומתאכזב כל פעם מחדש כשאני מרחיקה אותו. מה עושים כדי להשתחרר?

מתי התחילה החסימה

שלום יקירה השאלה שלך היא נפוצה ואת בחברה טובה נשים רבות רוצות להשתחרר מבחינה מינית ומרגישות שאין להן את האפשרות לעשות זאת בצורה קלה כי עברו השנים, כי יש הרגלים וכי אנחנו לא הופכים להיות רגשיים יותר אלא ראציונלים ומהמקום הזה יותר קשה להשתחרר בכייף שלנו. אני מציעה לך לפנות לטיפול מיני עם סקסולוג/ית שיוכלו לעזור לך לעבוד על העכבות הללו. שתוכלי ללמוד מה את רוצה ומה החלקים שמקשים עליך לשחרר את ההנאה שלך מן העניין. אם תרצי המלצות בהתאם לאזור מגורייך, אשמח

dovk

New member
אכן לי צודקת לגבי החברה הטובה בה את נמצאת

נשים (וגברים!) רבים וטובים נמצאים במצב הזה. גם אנחנו היינו, יצאנו ממנו... חזרנו והכל ככה תלוי באוויר. מה שכן, מהר הבנתי שהסקסולוגים עסוקים בטכניקות לפיתרון ואיכשהו מתעלמים מהזרמים התת-קרקעיים שמביעים למצבים האלו - כעסים לא מטופלים, קשיים ילודי העבר הרחוק... הדרך היותר יעילה (למרות שעל פניו היא היותר ארוכה) - היא טיפול. עם כל הרצון הטוב (שלך, שלו, שלנו) - אין פתרונות קסם. חוסר חשק מיני זה דבר חזק ועמוק מדי. רצוי מאוד טיפול זוגי, ואם בעלך "לצידך" במצב, אפשר להאמין ולקוות שיצטרף וכך יעילות העבודה שלכם תגדל מאוד, אבל גם אם תמצאי את עצמך בשלב זה או אחר לבד בטיפול הזוגי, עדיין אני מאמין שזו הדרך היחידה לחלץ חיים זוגיים מקושי זה או אחר.

תיקון לגבי סקסולוגים

מה אני יעשה, חייבת להגן על עצמי ועל קולגות זה ברור שסקסולוג רופא יטה לתת דגש על חלקים פיזיים של בעיות מיניות אבל סקסולוג מתחום הטיפול יתן משקל מאוד גבוה לבעיות רגשיות ולמה שאתה מכנה זרמים תת קרקעיים אני לא יודעת באיזה סקסולוגיים נתקלת אבל לחלוטין יש צורך תמידי להבין מאיפה הבעיה הגיעה, על איזה צורך זה עונה וכו אי אפשר לנתק את הגוף מהרגש והם הולכים יחד באופן תמידי.

למעלה