מורה נבוכים 2

thinman

New member
מורה נבוכים 2

מה זה buffy the vampire slayer: chaos bleeds? אני מבין שזה סרט אבל מה זה?

WillowFreak

New member
זה לא סרט ../images/Emo184.gif

זה משחק xbox / פלייסטיישן אחלה משחק BTW ! שיחקתי בו הוא ממש ממש מגניב והפלוס הכי גדול הוא שרוב השחקנים המקוריים כמו אמבר בנסון, אליזה דושקו אנתוני הד - מדובבים את הדמויות של עצמם

thinman

New member
כן, בדיוק קלטתי את זה

תודה על התגובה המהירה, אני וואי.

Loves Bitch

New member
../images/Emo45.gif באמת אחלה משחק

יו היו ימים שאני וחברה היינו משחקות שעות
ואז הייתי חולמת על זה בלילה. משחק ממכר, זהירות

WillowFreak

New member
יאפ../images/Emo70.gif

למרות שהיה איזה שלב די מוקדם שנתקעתי בו (אני לא ממש מוכשרת בכל מה שנוגע למשחקים אלא אם כן מדובר בפיפא ואז אני נותנת דרור לרוצחת הקטנה שבי לצאת החוצה) מאז לא ממש יצא לי לגעת במשחק...

Loves Bitch

New member
נתקעת? ../images/Emo2.gif

נתקעתי בשלב לפני האחרון ולקח לי שנה להבין את זה
[טוב רימיתי >: ביקשתי עזרה >: גילו לי מה לעשות! >:] בכל מקרה! תחזרי לשחק. אפיה את תקועה?

WillowFreak

New member
השלב

של המחסן הענק הזה.. אמממ... לא יודעת איך לתאר.. יש אולי אתר צ'יטים למשחק? לא אכפת לי לרמות!

לא כל כך אהבתי את המשחק..

הוא אפילו ברמה די נמוכה יחסית להרבה משחקי פלייסטיישן. אבל זה באפי, אז זה מתעלה על הכל^^

Loves Bitch

New member
אוי זה כזה חמוד ../images/Emo2.gif

זה משחק קווסט, אני מתה על כאלה. בשביל משחק זה משחק פשוט, קל וחמדמד, לא יותר. אבל כמו שאמרת - זה באפי ^^ וחוץ מזה, אני ממש אוהבת לשחק את פיית' בזה, הבעיטות שלה כאלה מגניבות

מישהו פה מכיר את המשחק של מיס קיטי?

ולא, אני לא צוחק. לפני מלא זמן מצאתי באינטרנט איזה משחק של מיס קיטי שמישהו הכין לבד, מין משחק פלטפורמה כזה, ויש מלא דברים ממש מגניבים, נגיד הרעים במשחק זה Care-bears with fangs, או ארנבים, ולפעמים יש דברים שעוזרים לך כמו מיסטר גורדו, או איימי העכברושית, או פרוסות גבינה... זה משחק ממש כיפי.

למעלה