מורה נבוכים ב`

מורה נבוכים ב`

לאחר שהתנסתי בגלשן של חבר ונדלקתי.. ברצוני לקנות אחד גובהי 170 משקלי 55 איזה אורך ורוחב יתאימו לי ?? אני מתגורר בנתניה (איזורים) אם זה משנה מבחינת גלים שבירה קרקעית וכאלה... אם יש מישהו בפורום מאיזור המרכז והשרון שרוצה למכור תגלשן שלו אשמח לשמוע. תודה מראש למגיבים.. תמיד יש פעם רשאונה..!!

urbanrider

New member
בערך 185 עד190

אתה לא צריך משהו כל כך רחב ועבה ואני כנראה מוכר, מטר 186 אבל יכול להיות שהוא לא יתאים לך, כי הוא יהיה לך צר. דבר איתי במסרים

jKiTTiE

New member
אחי ברוך הבא =]

וואי נתניה...חח אני מתה על העיר הזאת עיר פשע! אורך של הגלשן..אתה צריך סביבות 180-190 ככה... רוחב נראלי שכל רוחב יתאים לך... המלצה שלי..לך תגלוש בחוף שליד מועדון מדוזה...לא יודעת איך קוראים לו...אם לא הבנתה איפה אז טיפה יותר צפונית למגלשות ז"ל (איזה עצוב שסגרו אותם =\) וגלשן אתה יכול לקנות ב"ביץ הואס" זה ליד תחנה מרכזית לא זוכרת מה שהם של הרחוב.. והמון בהצלחה =]

תודה נשמה.חוף סירונית שמו.

למה דווקא שמה? ישלי מול הבית.. אולי בגלל השוברים..נראה שהם רק הורסים לא ??

jKiTTiE

New member
בכיף =]

מה יש לך מול הבית?! איזה חוף?! דווקא שם יש תגלים היותר טובים בנתניה... אני יתן לך עוד 2 מקומות ששמעתי שהם טובים... הראשון איפה שהצוק...סתומרת איפה שבנו תמדרגות החדשות (בדרך הזאת שאיתה יורדים לים עם המכונית) אז שם למטה לכיוון המלון יש גלים טובים.. או לכיוון חבצלת שמעתי שיש שם גם צוק כזה ויש שם גלים טובים וגם אין שם הרבה אנשים...

jKiTTiE

New member
חחחח אחי אתה לא מכיר תחופים של

נתניה!... או שיש תחופים שמפציצים או שיש תחופים שלא משנה מה גובה הגלים יהיה שם תמיד יהיה יחסית נמוך...

תודה נשמה.חוף סירונית שמו.

למה דווקא שמה? ישלי מול הבית.. אולי בגלל השוברים..נראה שהם רק הורסים לא ??

maorubin

New member
ברוך הבא ובהצלחה!

נתנו לך פה אחלה תשובות... אם אתה רוצה לקנות מחנות המפעל של אינטרסרף בתת"א דבר איתי אני אנסה להשיג הנחה... נראה שהפורום חזר לעצמו :):)

maorubin

New member
אל תרד לרמות מלוכלכות

יש צחוק ויש גבול גם לצחוק...

למעלה