מורה לריקודי בטן

d o r a

New member
מורה לריקודי בטן

ראשית זו הפעם הראשונה שלי בפורום.. אנחנו מספר בנות שגרות בישוב מתן(בין ראש העין לכפר סבא).למדנו כבר שנתיים ריקודי בטן ולצערנו השנה נשארנו ללא מורה.מאחר ואנחנו כבר "מכורות" אשמח אם נוכל למצוא מורה.השיעורים שלנו מתקיימים בד"כ במתנ"ס בישוב.נשמח לכל רעיון.

tlingit

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

יופי שאת מצטרפת אלינו. תמיד כיף לגלות עוד חברות לתחום
האם בדקת כבר את לוח שיעורי ריקוד של הפורום? מרוכז שם מידע על לימוד ריקודי בטן, בין היתר יש בפתח-תקוה, ליד כפר-סבא, בהוד השרון וכו' - האם אלה רחוקים מדי? וחוץ מזה, ספרי לנו קצת על עצמך?

d o r a

New member
תודה

תודה רבה על קבלת הפנים.אני שמחה שהפנית את תשומת ליבי לשיעורים שמתקימים באיזור.בעיקרון היה לנו מאד נוח כשהגיעה מורה ליישוב כי גם ככה רובנו עובדות מחוץ ליישוב,ועד שאנחנו חוזרות אחר הצהריים קצת קשה לצאת שוב... אבל זו בהחלט אופציה שאבדוק. קצת על עצמי.. אני בת 38 עוד מעט, נשואה ואם ל3 ילדים.חוץ מריקודי בטן אני שרה בחבורת הזמר של היישוב,ותחביב חדש נוסף שלי הוא צורפות.זהו בנתיים...

fifi ness

New member
חג שמח דורה וברוכה הבאה.

אני מלמדת ברמות השבים,אבל יש לי עוד רעיון נחמד ,מ"ס הטלפון שלי 056-670-880 ביי ונשתמע פיפי נס.

שרקייה

New member
מה דעתכן לשקשק בהוד השרון....?

אם בא לכן לנסוע קצת, אתן יכולות ללמוד אצלנו בסטודיו בהוד השרון. אם אתן מספיק בנות, ניתן לארגן לכן שיעור מיוחד לקבוצה שלכן, או שתצטרפו לקבוצות קיימות. לפרטים דברו עם ג'קי 423125 - 067. שקשקו בעונג....
גליה

למעלה