מורה למתמטיקה

מורה למתמטיקה

או שיותר נכון שאלות. תראו יש לי מורה למתמטיקה שממש מתעללת בנו. נגיד עם מישהו מפריע או מדבר היא שולחת אותו לספור את המדרגות בבצפר (יש 285, מתוך נסיון) או את העצים או כל דבר כזה. או שבכלל היא שולחת אותנו למשל לקפוץ 400 פעם או 100 כפיפות בטן. זו ממש התעללות. והיא גם חושבת את עצמה המחנכת שלנו! היא אומרת לנו באילו בגדים לבוא לבצפר: יש לי חברות תאומות עם גוף 10! והן לובשות טייצים (מכנס צמוד) והיא ברוב חוצפתה אומרת שזה לא יפה ואסור להן לבוא ככה. יש חוק בבית הספר שאומר שחובה לבוא בחולצת בית ספר ושום דבר עם מכנס! ועוד יש לה בעיה עם איפור! בנות שמגיעות מאופרות לבית הספר היא אפילו לוקחת בכח לשטוף פנים. דיברנו על התופעות עם ההורים והם אמרו שהיא צעירה (28) ועדיין לא מבינה מה היא עושה ואמרו לנו פשוט לא לשים לב לקישקושים שלה. ויש לה עוד קטע. היא ממציעה בעיות מילוליות. אבל מה שמעצבן זה שהיא ממציאה אותן על ילדים מהכיתה למשל יש לנו ילד שובב בכיתה ששמו סשה אז זו דוגמא לבעיה : סשה הלך לדייט במדבר עם אולגה (ילדה מהכיתה). אולגה לא מצאה חן בעיניו והוא ברח ממנה במהירות ----. לאחר מכן הוא נפל על קקטוס ונכנסו לו ---- קוצים לישבן, ---- קוצים לגב ו---- קוצים ללשון. זה היה מצחיק בפעם הראשונה אבל ככה זה נמשף כבר שנה שניה! מה את מציעים לעשות? למקרא שלא הבנתם ---- זה כאילו מספר תודה על הסבלנות השרוטה

Dark Star03

New member
../images/Emo4.gifוואו איזה חרא.... ../images/Emo5.gif

אוקי המורה שלנו למ"מ ממש מלאך נגד שלך. כאילו לפעמים היא ממש כלבה אבל עדיין לא עד כדי כך א.. והיא גם צעירה. ודווקא היא אחת מהמורות שבאמת משקיעות בתלמידים והכל. זאת ממש התעללות מה שעושים לכם. פניתם למחנכת? מנהל? מישהו חיצוני חוץ מההורים? חוץ מזה אני מכירה כמה כיתות שעשו זאת לא יודעת אם עשיתם זאת או לא אבל אתם יכולים לעשות עצומה נגדה ולהגיש למנהל.. או שכל מי שמכיר אותה ושונא אותה ישלוח המון מכתבים למנהל בקשר להתנהגותה באילום שם למנהל והעתק של כל המכתבים למע' החינוך (הקורסת שלנו...) לפחות ידעו אליה בשנה הבאה...

אין כל כך מה לעשות

כשהיא לא מלמדת היא עושה מעצמה מלאך... ואאאי מה עם היא תראה את מה שכתבתי? הלכתי קפוט!

אבל.......

אין כל כך מה לעשות בקשר לזה נצטרך לסבול עוד שבועיים אה ושכחתי לציין משהו...זה בית ספר יסודי (כיתה ו') וכל יום שני זה נקרא אצלינו יום המוות! כל יום שני היא עושה מבחן....בימי שני ושישי לפעמים...זה לא מוגזם?

חיפiשית

New member
איזה מסכנים אתם..

לדעתי תתלננו למחנכת! כאילו מותר לכן לבוא מאופרות אם בא לכן ותלבשו איזה בגדים שבא לכן.. חח וכל הקטע הזה של הספירת עצים ומדרגות מצחיק..אבל זה סתם שיגעון של מורות..מה אכפת לכם..? תצאו ו"תספרו" ותמציאו לה איזה מספר..חחח לא שמעתי עוד על העונש הזה.. אבל בכל זאת מה שהיא עושה זה לא בסדר..מכריחה אותם לשטוף את הפנים?~! הגזימה המורה..תתלוננו!!

סמוראית

New member
מה?!?!?!

איזה ילדים טובים אתם... אחרת לא הייתם נותנים לה לעשות לכם את זה, תביאו לה איזה חוקים עם מילים גבוהות מהאינטרנט (ככה שהיא לא תבין כלום) תגידו לה אסור לך לעשות ככה וככה, אחרת את פונה למשרד החינוך. יותר היא לא מתעסקת איתך ואת מצלקת אותה לכל החיים.... מניסיון... ככה גם "תסללי את הדרך" לילדים אומללים ומסכנים שיבואו אחרייך... חוץ מזה אתם כיתה ו' ושנה הבאה אתם בחטיבת ביניים תסבלי עוד שבועיים וחצי והכל נגמר...

Moranus

New member
מזה זה????

זה נוגד את כל התקנות שאני מכירה... ומזה המנהלת לא עושה עם זה כלום מה עם ההורים מה עם התלמידים לכם אין זכות דיבור? עם לא מעיפים אותה או שלא מטפלים עם המורה בקשר לבעיות האלה אז או שהיא לא תלמד אותכם או שאתם לא תבואו ללמוד אצלה.... לא רק שזה התעללות פיזית בילדים- קפיצות כפיפות זה התעללות נפשית זה פגיעה ברגשות של התלמידים אצלנו שהייתי ביסודי(מזמן....) היו מקרים דומים אבל לא חמורים כמו אלה ואנחנו וההורים התלוננו וטיפלו בזה

תראו...

פשוט המורה בסך הכל מלמדת טוב אז הם לא מגרשים אותה . כאילו ואין מורה מחפילה או משוה כזה...

אני לא יודעת...

אומרים שזה אסור אבל לך תסביר לה את זה...... אה וגם אני רוצה להשתמש באייקונים החדשים.....

תתלונני למשרד החינוך. ../images/Emo16.gif

אם אני לא טועה מספר הטלפון מופיע בטאגליינס.
ניר

../images/Emo39.gif אני כל כך אוהבת את המורה שלי

למת'. היא אחד האנשים הכי נחמדים שאני מכירה!!! כמה היא נחמדה אלינו ועוזרת לנו. אני נישארת איתה ב 3 יחידות עד יב'
היא בין הדברים הטובים המעטים מאוד בבית ספר שלי.

למעלה