מורה לחיים

dikla528

New member
מורה לחיים

שלום, אני לא קשורה לפורום אבל הייתי חוייבת לשאול, על מה בדיוק השיר.. תודה. יום טוב:)

amirfreak

New member
כנראה מדובר בבורא עולם-זה מין שיר הודיה אליו

ואיכשהו תהליך של קבלה והבנה שהוא האחד!!!

dikla528

New member
אני גם חשבתי על זה אבל זה לא מסתדר...

"כל חיי אתה היית לי מורה את הדרך בחסדך הראית לי האמת שלך תמיד אצלי בלב גם אם לפעמים זה נחלש לא אשכח אותך, לא אשכח אותך לעולם היא לי דרכך מנסה לצעוד בלי למעוד שנית גם אם לפעמים קשה קצת בשבילי בתוך ים של פיתוי שוחה אני אז דמותך למולי לחזק אותי ולשמור עלי לכוון מלמעלה את חיי" ============================= עד לפה הגיוני "רק אל תפגע בשום אדם, גם לא בעצמך" --- אם זה ה' איך הוא יפגע בעצמו? והישמר תמיד על נפשך תגרום גם נחת והמון שמחה לאוהביך ואל תאמר נואש ואל תשכח אמונתך האל ישמור עליך אם תמשיך ---> האל ישמור עליך אז איך זה עליו?! לבדוק את צעדיך בודאי תשאף וגם תגיע... כל מיני דברים שלא מסתדרים לי:S

amirfreak

New member
שהבית האחרון זה כאילו תמצות של החוקים של

התורה!!! תחשבי על זה ככה, ולא נראה לי שאני טועה!!!!

Takamatsu

New member
מורה לחיים

עמיר בניון מדבר על עצמו בשני בתים הראשונים שהמורה לחיים שלו זה אלוקים "האמת שלך תמיד אצלי בלב גם אם לפעמים זה נחלש" "ואז דמותך למולי לחזק אותי ולשמור עליי לכוון מלמעלה את חיי" ואז הפיזמון עמיר בניון כבר מדבר אל כולנו הוא הופך להיות המורה לחיים שלנו מראה לנו איך לדעתו צריך להתייחס להכל "רק אל תפגע בשום אדם גם לא בעצמך והישמר תמיד על נפשך תגרום גם נחת והמון שמחה לאוהביך ואל תאמר נואש ואל תשכח אמונתך כי האל ישמור עליך אם תמשיך לבדוק את צעדיך בוודאי תשאף וגם תגיע" שיר אדיררררררררר

ליטל149

New member
הוא פשוט עובר גוף באמצע. בהתחלה הוא מדבר על

ה'. ואח''כ הוא עובר לדבר אל כולם כאילו. לאור הבתים הראשונים שהם ההכרה שהוא האמת הוא כאילו פונה אל כולם ואומר ת'מסקנות. לפי הבנתי... מסתדר לך?

dikla528

New member
כן, תודה רבה!!!

אני ממש אוהבת את השיר ושיגע אותי כי זה לא מסתדר:) תודה!

למעלה