מורה להיפ הופ

EnigmaWolf

New member
מורה להיפ הופ

היי לכולם, אני אייל מורה ל Hip-Hop ו- Street-Jazz, לימוד לכל הרמות: -שיעורים למתחילים מצעדי הבסיס, היכרות עם הקצב ומשמעת קצבית. -שיעורים למתקדמים, צעדים טכניים, בניית קומבינציות וריקודים. -שיעורי טכניקה, סגנון וסטייל (בין הייתר גם איך למשוך פוקוס, איך להופיע וכו'.) -שיעורים בבית הלקוח באיזור המרכז או בסטודיו. *סבלני מאוד, משקיע ופדנט. אתם מוזמנים לראות שני קטעי ריקוד שלי ביוטיוב ולהתרשם בעצמכם... זה הקישור - http://youtube.com/watch?v=rKq9Rt03Iqs לכל המעוניינים/ות ולפרטים מלאים: [email protected] אייל - 050-6971950

Amitush222

New member
אוקי,כמה דברים.

1. זאת פעם שניה שאתה מפרסם את זה פה. 2. בפעם הבאה שאתה מפרסם את עצמך, מומלץ לבדוק עם הנהלת הפורום [אני] שאתה מאושר לעשות את זה. 3. אם אתה מתעקש שיגיבו, אז ככה... אני חושבת- באופן אובייקטיבי וכאחת שהיפ הופ הוא בערך החיים שלה ועברה סדנאות עם כמעט כל מורה מקצועי בארץ וחלק גם מחו"ל, שאתה בהחלט מוכשר, אמנם הייתי ממליצה לך יותר על גיוון בתנועות אבל הקטע הוא קטע פריסטייל אז ניחא.. אבל אני חושבת ששיעור פרטי מאוד גורע מהרעיון הכללי של היפ הופ- שהמון פעמים האווירה יוצרת אותו והאנשים ואילתורים אחד עם השני ולא יודעת.. שיעור פרטי פשוט נראה לי רעיון קצת.. שונה. שבוע טוב.

למעלה