מוקפאים

unzip

New member
מוקפאים

היי
יש עוברים מוקפאים באסותא, אם אני רוצה להתחיל תהליך לקראת החזרה של עובר, אני חייבת רופא פרטי או שאפשר לקבל ייעוץ מאחד הרופאים שם ולקבל פרוטוקול?
מישהי יודעת איך זה עובד?

אשמח לעזרה, המון תודה

אם זה באסותא ת"א

אז את יכולה לקבוע תור ל"רופא צוות" ואז הם קובעים לך פגישה עם אחד מארבעת רופאי הצוות שם (אליצור, שיף, זיידמן או בכר), לפי בחירתך. הוא נותן פרוטוקול להחזרה, מגיש בשבילך את הטופס 17, את מגיעה בזמן למעקבים והתוצאות עוברות לאותו רופא שנמצא באותו יום, כלומר יש סיכוי שכל הרופאים יראו את התיק שלך (שלפי דעתי זה טוב) והם יתנו הוראות להמשך טיפול, ואז יקבעו תור להחזרה. מי שיהיה תורן (מבין הארבעה) באותו יום יעשה את ההחזרה.
אם את בכללית התענוג יעלה לך 330 ש"ח (לא יודעת לגבי שאר הקופ"ח)
אומנם במקרה של שאיבה הפרוטוקול והמעקבים יותר קריטיים, אבל גם בהחזרת מוקפאים זה הולך כך.
אם יש עוד שאלות אני כאן, עשיתי כך את "הילד הראשון" ועכשיו אני בטיפולים עם "רופא צוות" לילד שני

unzip

New member
תודה רבה על התשובה המפורטת

יש לך מושג אם צריך לעשות באסותא מעקב זקיקים או שאפשר לעשות גם דרך הקופה? (פשוט קרוב לי יותר ואני לא ניידת)

אני מניחה שזה תלוי בקופה

לי לא אישרו לעשות בקופ"ח בטענה שהטופס 17 מכסה רק את אסותא ולא את הבדיקות בקופ"ח.
אני יודעת שיש אפשרות כזאת כי במסמכים שחתמתי באסותא רשום שאם עושים מעקבים במקום אחר אז צריך לשלוח את התוצאות עד שעה מסויימת.
תבררי בקופ"ח שלך

למעלה