מוקסיפן

nIcKiTa

New member
מוקסיפן

זו תרופה מגעילה! מישהו יכול לתת לי עליה קצט פרטים?

yog 10

New member
לניקיטה שלום

המוקסיפן אינה תרופה כל כך מיוחדת זו אנטיביוטיקה לסוג של חידקים

ממתי

New member
אתה מכיר אנטיביוטיקה לא לחיידקים?

מוקסיפן הוא שם מסחרי לאנטיביוטיקה מסוג פניצילין הנקראת אמוקסיצילין. היא נלקחת לרוב ובעיקר לטיפול בזיהומי גרון, אזניים ושיניים. למעשה היא האנטיביוטיקה הנרשמת ביותר בישראל. לאנטיביוטיקה זו שמות מסחריים נוספים, מוקסיויט, אמוקסי, היקונסיל. אני מניח שהכוונה בטעם מגעיל הוא לסירופ ולא לכמוסות. אפשר לנסות ולבקש מהרופא אנטיביוטיקה אחרת שתהיה קצת פחות מגעילה, אבל אני לא בטוח שזהו טיפול נכון "לטעום" מספר אנטיביוטיקות עד שמוצאים את זאת בעלת הטעם הכי נסבל. מצד שני יש לזכור כי כל תרופה, גם התרופה הכי טובה בעולם, שמסוגלת לרפא הכל, ללא תופעות לוואי בכלל, אינה יעילה, אם המטופל לא יטול אותה (מה שנקרא בשפה מקצועית - היענות), כך שלפעמים עדיף להחליף תרופה לתרופה אחרת, שמסוגלת לטפל באותה בעיה, רק בגלל הטעם.

ממתי

New member
ניקיטה, רק עכשיו ראיתי את הודעתך

המקורית. אז אכן נרשם לך מוקסיפן לטיפול באנגינה. מה שאני ממליץ, תנסי לעבור לכמוסות. לכמוסות אין טעם (מן הסתם לא לועסים אותן
). אם את עדיין לא מרגישה בשלה לכמוסות, אז תכיני איזה פרי טוב או משקה טעים כדי שתאכלי/תשתי אותו מיד לאחר לקיחת המוקסיפן ואז "הטראומה" תעבור יותר מהר. תהיי בריאה.

היי ניקיטה, מה את לא מרגישה טוב ../images/Emo35.gif

מזה, האם זה המפגש הוא שעשה אותך חולה ?
ראיתי שהחברים שבפורום בהחלט ענו תשובות מלאות. אין לי הרבה להוסיף מעבר לכך, אלא אם תרצי להתעניין הלאה. אני מקווה שהעיצות שניתנו יעזרו לך ו... שתרגישי טוב.
ביי לבינתיים ישראל

מה פתאום!

ד.א זו ניקיטה!!! אני עכשיו מרגישה טוב, דווקא באותו יום לא הייתי בבצפר(של המפגש) אבל התחלתי אם התרופה קצט קודם עכשיו אני מרגישה טוב אבל מחריכים אותי להמשך לקחת...

למעלה