מוקי שלי!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
ס סיונול New member 25/1/04 #23 היא הייתה הרקע של השולחן עבודה שלי עד שאח לשי התעצבן מלראות את מוקי כל החיים. והחליף..ואיים.. לא כייף
היא הייתה הרקע של השולחן עבודה שלי עד שאח לשי התעצבן מלראות את מוקי כל החיים. והחליף..ואיים.. לא כייף
H Hypnotic Poi§on New member 24/1/04 #4 צלילה צלילה... אני צריכה אותך... וכן זה מוקי ממך אני מצפה לקצת יותר!!! אהה... ועפרי זאת לא התמונה שלי
צלילה צלילה... אני צריכה אותך... וכן זה מוקי ממך אני מצפה לקצת יותר!!! אהה... ועפרי זאת לא התמונה שלי
H Hypnotic Poi§on New member 24/1/04 #6 יאמייי.... ../images/Emo8.gif../images/Emo9.gif../images/Emo99.gif../images/Emo98.gif
H Hypnotic Poi§on New member 24/1/04 #7 חשבתי על זה.... ואני מצטערת.... אני של הדר אני לא יודעת מה נתת לי ( ) אבל.... זה לא עובד עליי .....
T The Macker Girl New member 24/1/04 #8 את גם ככה לא הטיפוס שלי ../images/Emo4.gif (אני?! מגננה?!?! לאאאאאאאא...)
H Hypnotic Poi§on New member 24/1/04 #9 אני לא הטיפוס של אף אחד... ../images/Emo11.gif חוץ מזה בואי תודי שהיית מתה לעשות אותי בעעעעעעעעעעעעעעעע............
אני לא הטיפוס של אף אחד... ../images/Emo11.gif חוץ מזה בואי תודי שהיית מתה לעשות אותי בעעעעעעעעעעעעעעעע............
H Hypnotic Poi§on New member 24/1/04 #11 טוב הבנתי.. אף אחד לא רוצה אותי... צליל אני שלך!!!! מון שרייייייי
ז זאת עם העלה New member 25/1/04 #12 בטח שאני רוצה אותך !!! חשבתי שסיכמנו שיש לנו מערכת יחסים פתוחה... ולכן תהני עם צלילה ! אבל אני מבקשת לא לראות מה כמה ולמה... הקנאה תחלחל בי ))
בטח שאני רוצה אותך !!! חשבתי שסיכמנו שיש לנו מערכת יחסים פתוחה... ולכן תהני עם צלילה ! אבל אני מבקשת לא לראות מה כמה ולמה... הקנאה תחלחל בי ))
H Hypnotic Poi§on New member 25/1/04 #13 חחחחחחחחחחחחחחחח.... פתוחה???? אה נכון.... הקופיף... אממ... אין בעיה צליל שמעת בלי נגיעות בפובליק
T The Macker Girl New member 25/1/04 #14 מה זה?!?!?! אני ברירת מחדל????????????? איך אומר סגול 59 (אני לא מאמינה את מי אני מצטטת...): !!!I don't think so
מה זה?!?!?! אני ברירת מחדל????????????? איך אומר סגול 59 (אני לא מאמינה את מי אני מצטטת...): !!!I don't think so
H Hypnotic Poi§on New member 25/1/04 #15 הייתי מעדיפה לצטט את בן לאדן... כל אחד והבחירות שלו חחחחחחח..... אז רגע את זורקת אותי????? סיוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן
הייתי מעדיפה לצטט את בן לאדן... כל אחד והבחירות שלו חחחחחחח..... אז רגע את זורקת אותי????? סיוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן
ז זאת עם העלה New member 25/1/04 #16 יא זונה אחת ! טוב , נו...שיהיה...סיון , אותה תנאי שעשיתי עם צלילה חל עלייך ! ואפילו אל תחשבי להתקשר אליי בזמן שאת עושה דברים עם מיכל ! אני לא רוצה לשמוע !! ברור ??
יא זונה אחת ! טוב , נו...שיהיה...סיון , אותה תנאי שעשיתי עם צלילה חל עלייך ! ואפילו אל תחשבי להתקשר אליי בזמן שאת עושה דברים עם מיכל ! אני לא רוצה לשמוע !! ברור ??
H Hypnotic Poi§on New member 25/1/04 #18 זהו אני זורקת את כולם!!!! אני נשארת עם הדררררררר תזדיינווווווווו ממניייי
ז זאת עם העלה New member 25/1/04 #19 איזה כייף !! אין לי מתחרות יום שישי ! ואפילו הקוף אישר לי זמן התיחדות איתך ! אונסססססססססס ! ( תסלחי לי , אבל לא ראיתי את משה כבר יותר משבועיים...אז זאת לא אני באמת ! סתם אני החרמנית + )
איזה כייף !! אין לי מתחרות יום שישי ! ואפילו הקוף אישר לי זמן התיחדות איתך ! אונסססססססססס ! ( תסלחי לי , אבל לא ראיתי את משה כבר יותר משבועיים...אז זאת לא אני באמת ! סתם אני החרמנית + )