מוקי - שב"ק מיוזיק

מוקי - שב"ק מיוזיק

לא אני לא מעלה את השיר תרגיעו...
רק רציתי להגיד שהרבה אנשים אומרים לי וזה ציטוט מדוייק של ידיד שלי : "השיר החדש שלו שב"ק מיוזיק נשמע דרך אגב כמו סתם העתקה מהישראלים משהו שם נדפק אצל החבר הזה שלך" רק רציתי להגיד שאנשים מקובעים על דברים וזה דבילי למחזר את החומר של הדיסק הקודם צריך להתקדם ולהשתנות יש כמה כאלה שיקראו לזה להתמסחר. אני בהחלט אוהבת את השיר חושבות שהוא חידוש מרענן ות'כלס מוקי שיחק אותי ולקח אפילו סיכון כשהוא יצא עם השיר הזה ומתהההההההההההההההההההההההההההההההההההה שהדיסק יצא כבר. כבוד!

The Macker Girl

New member
יא רוצחת דגים!!!

שבוע אחד הם לא מחזיקים אצלך! נראה לי זה בגלל מוטיב השמות שלהם... מזל רע וכאלה...

ממש לאאאאאאאאאאאאאאאאאא

תפסיקי :( ת'כלס לא מת לי דג באקווריום שלי להפך היום הבאתי עוד שניים. אבל באקווריום הגדול הוחדש שיש לנו בסלום מת אחד!!! סעמממק

פיטפיט

New member
הלו....להירגע שם!!!

מוק בא משב"ק מיוזיקקקקקקקק בנות מזיזות את הטוסיקקקקקק מסובבות את הפופיקקקקקק... שיר מגניב עם מקצב מצחיק!!! ועצם העובדה שלא 2 אנשים מפגרים בגבהיים מזעזעים שריםן את זה זה כבר נשמע טוב יותר....כל דבר שהוא עושה נשמע טוב יותר!!!

double M

New member
להדק חגורות אנחנו ממריאים

מדבר הקברניט שלכם לטיסה כולם למקומות ויאללה ניסע נמריא על המנגינה נצא למסע ניקח את הסיבוב אל האין כניסה הכיוון הכללי של ההשראה בין העננים תחת התראה בתיקי המשטרה יש לי השראה לוקה בהפרעה חמורה

The Macker Girl

New member
הפרעה חמורה מאוד, במקרה שלך ../images/Emo8.gif

(ונחסוך את המשך השרשור, בהתאם למצב רוחו של הפורום: הכל מאהבה
)

קבלי...

חי חי חי כן הפורום חי זה השיר שמוקי כתב לשב"ק מוזיק והפורום חיייייייייייייי

ק ר ח

New member
אגב,אם מישהו רוצה ת'שיר?

שייצור איתי קשר,איכות לא משהו,מהרדיו...

llljn