מוקד SMS לאגודה

מוקד SMS לאגודה

אבי הרטמן מגלגל יוזמה להקמת מוקד SMS שיחליף את המידע הקולי, ומבקש לקבל תגובות על פרטי הרעיון. אנא קראו את כל הפרטים בקישור זה והגיבו על הרעיון.

RonDeer

New member
אפשרי כתוספת למענה הקולי - לא במקום

א. כלל המידע על כל האתרים כן מעניין - מציג מגמות. ב. מישהוא צריך לתפעל, ומין הסתם להקליד נתונים. ג. בעיית השימוש במענה של מי שאינו חבר אגודה יכולה להפתר בדרכים שונות. ד. קבלת המידע במענה קולי נוחה יותר, ובמיוחד בזמן נהיגה. ר.

מוקד SMS לאגודה שאלות???

אבי שלום קראתי על הרעיון שלך והוא נשמע לי מאד מעניין. מאחר ואין אפשרות להשיג אותך בטלפון אני מניח שתקרא את שאני כותב לפני כן ותענה לי על מס' שאלות: 1. כמה זה עולה לחבר אגודה שמעוניין לקבל את המידע? אם זה מזג האויר, שבשבת או הודעות מהשטח. 2. כמה שורות ניתן להכניס בכל הודעה? שהרי רק בדף התחזית יש למעלה מ 1800 תוים. 3. האם העדכון יהיה יזום ע"י המשתמש או שתהייה ברירת מחדל של שליחה אוטומטית של החומר ??? 4. מי יפעיל את השרות (כלומר: יקליד את החומר למערכת) 5. האם גם מידע מהשבשבות ברחבי הארץ יהיה זמין ב SMS 6. איך המערכת אמורה להתעדכן בדיווחים מהשטח - בעזרת SMS ?? או בעזרת מזכירה קולית. 7. האם המערכת יכולה לשלוח הודעות לכל תפוצת החברים באגודה או שהיא מוסרת מידע על פי בקשות בלבד??? מעבר לזה אם הרעיון עם ההרחבות הנ"ל עובד אז הדבר חסכוני ומצויין לפי דעתי. אורי שמיר

למעלה