מוקד מאחורי הרחם.

שששש121

New member
מוקד מאחורי הרחם.

היי בנות יקרות,
נמצאת פה הרררבבהה אך ממעטת להשמיע קול.
נעזרתי ונעזרת בכן הרבה, אתן מדהימות!!!
והפעם אני "פורקת" אחרי מס' חודשים קשים ומתסכלים.
האם למישהי היה מוקד מאחורי הרחם שכנראה מערב מעיים?? אם כן מה היו התסמינים ?? ואיך ראו אותו?? ע"י בדיקה של ד""ר ברגבל ?? כי אצלי ד"ר ורד באולטראסאונד ראתה "איזור היפואקוגני בעל גבולות לא סדירים מאחורי הרחם עם הדיות מעיים והיא אינה מצליחה להגדירו "......
מיותר לציין שאני עם כאבבבב כרוני שמשבית ומתסכל!!!!
והאם מישהי קבלה ווסת לאחר חודשיים (שרק הוחמרו בכאבים מטורפים)מזרקת לוקרין???
אשמח לשמוע דעות ותשובות.
תודה.

פז08

New member
הי לך....

אין לי נסיון עם לוקרין.
לי היה מוקד שערב מעיים, תסמינים היו הרבה יותר יציאות בווסת ויותר רכות.
כמו כן בווסת היו לי התכווצויות של כל האזור של הנרתיק, פי הטבעת וכו'.
הכי הציק לי- כאבים בחדירה עמוקה ביחסי מין.
את המוקד ראו בניתוח עצמו. בבדיקה לפני הרגישו מוקד שישב על רצועת הרחם אבל לא ידעו שהוא מערב מעי.
היות ואני שללתי כל תסמיני מעי (משום מה לא היה נראה לי בזמנו חשוב מה שהיה קורה אצלי בווסת...
) .
היות ולא ידעו מראש על המוקד ולא התכוננו לכך, בניתוח ראשון ניסו להסיר כמה שיכלו אבל נשארה שארית קטנה שמהר מאוד גדלה.
לפני ניתוח שני, עשיתי בדיקה אצל בארגבל שראה את המוקד ב- US רקטלי.
בניתוח שני- המוקד הוסר.....
ההתכוציות המטורפות אכן חלפו מאז....
מה אומר רופא האנדו' שלך? מה התכנית?

שששש121

New member
היי פז

אז כככה , בבדיקה ידנית אמר ד"ר גיא ביבי שהוא מרגיש את המוקד על הרצועות מאחורי הרחם וזה כנראה מה שגורם לכאבים ביציאות..
באולטרה סאונד היעודי לא ראו על הרצועות אלא ראו איזור היפואקוגני עם גבולות לא סדירים מאחורי הרחם עם הדיות מעיים והפנו אותי לגסטרואנטרולוג.
שם עברתי בדיקה רקטלית והרופא המדהים (הגסטרו) ד"ר בארגבל שלח אותי לאולטראסונד פרינאלי ורקטלי ובדיקת מונמוטריה רקטלית ע"מ לראות מהו אותו "גוש" לדברייו.
אמר לי מראש שבהמשך ללא קשר לתוצאות הוא ייתן לי זריקות ליקודאין וכדורים וכן פיזיותרפיה שכן לאחר הבדיקה הידנית ברור שיש משהו שמפריע למערכת וכתוצאה מכך כל השרירים הפנימיים מכווצים ברמה
מאוד גבוהה , מאוד.
בינתיים אמר רופא האנדו' שעד שיגיעו תוצאות האולטראסאונד של בארגבל (שזה יתן את ההאבחנה הכי מדוייקת לגבי הגוש) נמשיך בדיכוי ומכיוון שהלוקרין עשתה לי רע בלשון מעטה וגם קיבלתי ווסת לאחר
חודשיים , לא הסכמתי לקחת שוב לוקררין ולעבור את הגיהנום הזה שוב איתה , אז ביחד הוחלט על מירנה , דיקור סיני וטיפול אצל ד"ר ריידמן בתקווה להקלה עד שיגיעו התוצאות כאמור...
איזה בדיקה עברת אצל בארגבל? האם היתה כואבת? אני קצת חוששת.....
תודה לך על התשובה
שבת שלום לכולן.

פז08

New member
ממממממ מזכיר נשכחות

אני נשלחתי לבארגבל לפני הניתוח השני. גם אצלי הוא בדק (אכן, כיף אמיתי) ואבחן ספזם של רצפת האגן ועוד שלל סינדרומים כמו:
"Levator ani" "obturator " "piriformis".
הציע לי פיזיותרפיה (התחלתי בקופה, אבל לא התרשמתי שזה מאוד אפקטיבי, עברתי לפרטי אבל לא התרשמתי שזה הולך לעשות דברים טובים לחשבון הבנק שלי אז עזבתי
). הציע גם זריקות
כדורים של ליריקה

וכמובן כל זה דרך שלל בדיקות מענגות כמו US רקטלי, מנומטריה וקולונסקופיה.
אז נתחיל מהסוף: קולונו עשיתי בהרדמה מלאה. מה שבטוח בטוח. לא רציתי להרגיש מה ועד איזה עומק דוחפים לי בעודי ערה (גם אם מטושטשת). כך שמבחנתי היה ממש לא נורא כי כאמור, ישנתי.
מנומטריה- אכתוב לך בהזדמנות בהרחבה. לא כואב אבל ממש ממש לא כיף. אם תתכונני מראש, יהיה פחות נורא ממה שלי היה. אל דאגה, אכין אותך ל"כיף" הזה.....
US- לא נעים, לא נורא. במיוחד שלקחתי כדור הרגעה לפני....

את יכולה להתייעץ עם רופא משפחה אם יש מקום לקחת משהו לפני. אבל זה לא לכל אחת כמובן.....
אני אכתוב לך בהמשך יותר בפירוט, בגדול- ממש לא נוראה....
שבת שלום בינתיים

זואילי

New member
תעשי חיפוש במנוע החיפוש למעלה משמאל

על פריאנלי, או אולטרסאונד תחת
ותראי שירשורים שהיו בנושא.

שששש121

New member
תודה זואילי ,

התחלתי לקרוא ולא נראה מעודד בכלל.....
אז החלטתי לקום ולהמשיך בהכנות לחג.
מה גם שאני מקווה שהבדיקות המיועדות הן נכונות לזיהוי אצלי.....לא יודעת אני כבר מבולבלת וכואבת

שיהיה חג שמח וכשר
נטול כאבים ומלא בשמחה וחיוכים לכולן

משום מה לא מצליחה להדביק את הפרצופונים פתאום.......

למעלה