אתה ממליץ?!
D Dynamo1929 New member 21/7/04 #22 כן, ועוד יותר ממליץ על אוטוביוגרפיה של חיים רביבו, ספר באמת מעניין. מוכן להיות גמיש במחיר...
S Sheep From Hell New member 21/7/04 #24 חחחחחחח.... מה נתקעת עם הספר? ואין לך מה לעשות, אז אתה עושה לו פרסומת טובה כדי שאיזה פתי יקנה אותו?
E Elanora New member 21/7/04 #13 למה מנצ'סטאר? כי פעם כדורגל היה חלק נכבד מהחיים שלי... פעם ממש הערצתי אותם
E Elanora New member 21/7/04 #17 כשהיה לי יותר זמן, אנרגיה, וגבריות. השנה הזאת הייתה ממש עמוסה מבחנתי.. אני מאבדת את ההתלהבות מהר מידי, בגלל זה אני חושבת שאם אני אתחיל ללמוד לנגן בגיטרה, אני אעזוב את זה...
כשהיה לי יותר זמן, אנרגיה, וגבריות. השנה הזאת הייתה ממש עמוסה מבחנתי.. אני מאבדת את ההתלהבות מהר מידי, בגלל זה אני חושבת שאם אני אתחיל ללמוד לנגן בגיטרה, אני אעזוב את זה...
S Sheep From Hell New member 21/7/04 #30 פוייה...!!!!!!!!!!!!! איכס כדורגל!! יש לי ווידוי... הייתי אוהבת בית"ר ירושלים!!!!!!!!!!! עכשיו אפשר להבין למה אני שונאת כדורגל.... מטראומות ילדות..!!
פוייה...!!!!!!!!!!!!! איכס כדורגל!! יש לי ווידוי... הייתי אוהבת בית"ר ירושלים!!!!!!!!!!! עכשיו אפשר להבין למה אני שונאת כדורגל.... מטראומות ילדות..!!
D Dynamo1929 New member 21/7/04 #25 אבל למה דווקא מנצ'סטר?? מה רע בליברפול, ארסנל, צ'לסקי?? דווקא מנצ'סטר??
D Dynamo1929 New member 21/7/04 #28 כי הם עשירים מדי לא אוהב כאלה. אם מסתכלים ביחס של אוהדים פר תארים אירופאים-זאת אחת הקבוצות הלוזריות בעולם... כל כך הרבה כסף, אוהדים, תמיכה, מה לא?! וכל כך מעט הישגים, בושה! בעעעע.... כבר עדיף לאהוד את ריאל מדריד, הם לפחות זוכים בתארים באופן קבוע...
כי הם עשירים מדי לא אוהב כאלה. אם מסתכלים ביחס של אוהדים פר תארים אירופאים-זאת אחת הקבוצות הלוזריות בעולם... כל כך הרבה כסף, אוהדים, תמיכה, מה לא?! וכל כך מעט הישגים, בושה! בעעעע.... כבר עדיף לאהוד את ריאל מדריד, הם לפחות זוכים בתארים באופן קבוע...