מוקדש לSHEEPYית...../images/Emo19.gif
ביום דצמבר סגרירי ואפל, 3 לפנות בוקר, חזרנו אני וג'ניה מסרט עלוב בסינימה שיטי, ישבנו באוטו, מכוסים ב"שוּבה" כובע צמר, 4 סוודרים, וצעיף של מנצ'סטר, בעודנו נוקשים בשניים, ומנסים לאלתר, סיסטמת חימום... רעשים כבדים לפתע נשמעים, מי אם לא, השכן הפאייג שלי, סטודנט ל "חשמל ואלקטרוניקה" במכללת איראל [ ובמילים אחרות "לימודים אקדמאיים של הברגת נורת 1.5 וולט במשך 3 שנים " מיותר לציין שהיצור הזה שוקל בערך 298 ק"ג... אני מזכירה, השעה 3 לפנות בוקר בחודש דצמבר, הוא יוצא לעבר פח הזבל לזרוק קרטון של "פרילי", שהוא לובש תחתוני בוקסר בלבד... מסקנה : הומואים, הם מוטנטים, לא אנושיים... ולמה בכלל הגעתי למסקנה שהוא הומו? כי הוא מתגורר בקוטג' קטן, בעל חדר שינה אחד, עם סטודנט ששוקל 296 ק"ג ל " אני לומד קרמינולוגיה, כי זה נשמע כל כך יומרני, ביודעין שבעוד כשנה שאסיים את לימודי ה"אקדמאיים" ארבוץ בתחנת המשטרה, ואזלולל דונטסים כשרים לפסח, מכספי המיסים של תושבי מדינת ישראל" העובדה הזאת, וגניחות שנשמעות מביתם, גרמו לי להאמין בתאוריה זו... ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ לשני הפאייג כאמור, יש חתול, עם קולר ופעמון, חתול מטופח מלוקק, שדרכו לו את הביצים, כיאה לזוג פאייג משכילים... השעה 1 בלילה, ישבתי עם אמא שלי במרפסת, ושמעתי שוב את הרצאותיה על "הבת הקטנה שלי לא תלך עם נשק ביד, ביזיון, בוז'א מוי..." השער נפתח, בפתחו עומד הגיי [זה ששוקל פחות..
] "איפה איינשטיין..איינשטיין ברח..איפה? איפה? אפשר לחפש בגינה שלכם? איינשטיין?" |תמוה| מההה??? ועניתי: "איינשטיין, לא נראה לי שהוא קבור בגינה הצנועה שלנו, אחרת יכלנו להרוויח..מז.." הגיי קטע אותי: "קבור??????? החתול שלנו מת??..הכנתי לו את הפעמון, מנורה בשיעור תולדות האלקטרוניקההההה" והשאר..חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח....