מוקדש לSHEEPYית...

Elanora

New member
מוקדש לSHEEPYית...../images/Emo19.gif

ביום דצמבר סגרירי ואפל, 3 לפנות בוקר, חזרנו אני וג'ניה מסרט עלוב בסינימה שיטי, ישבנו באוטו, מכוסים ב"שוּבה" כובע צמר, 4 סוודרים, וצעיף של מנצ'סטר, בעודנו נוקשים בשניים, ומנסים לאלתר, סיסטמת חימום... רעשים כבדים לפתע נשמעים, מי אם לא, השכן הפאייג שלי, סטודנט ל "חשמל ואלקטרוניקה" במכללת איראל [ ובמילים אחרות "לימודים אקדמאיים של הברגת נורת 1.5 וולט במשך 3 שנים " מיותר לציין שהיצור הזה שוקל בערך 298 ק"ג... אני מזכירה, השעה 3 לפנות בוקר בחודש דצמבר, הוא יוצא לעבר פח הזבל לזרוק קרטון של "פרילי", שהוא לובש תחתוני בוקסר בלבד... מסקנה : הומואים, הם מוטנטים, לא אנושיים... ולמה בכלל הגעתי למסקנה שהוא הומו? כי הוא מתגורר בקוטג' קטן, בעל חדר שינה אחד, עם סטודנט ששוקל 296 ק"ג ל " אני לומד קרמינולוגיה, כי זה נשמע כל כך יומרני, ביודעין שבעוד כשנה שאסיים את לימודי ה"אקדמאיים" ארבוץ בתחנת המשטרה, ואזלולל דונטסים כשרים לפסח, מכספי המיסים של תושבי מדינת ישראל" העובדה הזאת, וגניחות שנשמעות מביתם, גרמו לי להאמין בתאוריה זו... ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ לשני הפאייג כאמור, יש חתול, עם קולר ופעמון, חתול מטופח מלוקק, שדרכו לו את הביצים, כיאה לזוג פאייג משכילים... השעה 1 בלילה, ישבתי עם אמא שלי במרפסת, ושמעתי שוב את הרצאותיה על "הבת הקטנה שלי לא תלך עם נשק ביד, ביזיון, בוז'א מוי..." השער נפתח, בפתחו עומד הגיי [זה ששוקל פחות..
] "איפה איינשטיין..איינשטיין ברח..איפה? איפה? אפשר לחפש בגינה שלכם? איינשטיין?" |תמוה| מההה??? ועניתי: "איינשטיין, לא נראה לי שהוא קבור בגינה הצנועה שלנו, אחרת יכלנו להרוויח..מז.." הגיי קטע אותי: "קבור??????? החתול שלנו מת??..הכנתי לו את הפעמון, מנורה בשיעור תולדות האלקטרוניקההההה" והשאר..חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח....

Sheep From Hell

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

ומילה נוספת מיותרת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! למה לי אין שכנים מצחיקים כאלה?! מה הקטע עם הברגת הנורה?

Elanora

New member
הברגת נורה:

סתאם אני צוחקת על אנשים שלומדים במכללה הזאת, כי לדאבוננו הרב, רמת ההשכלה שם, לא מתיימרת להיות גבוה, ויש לכך סיבות, אבל אם אני אשמיע אותם פה..יקראו לי גזענית מלוכלכת.. לא שיש לי בעיות עם המקצוע "חשמל ואלקטרוניקה" פשוט...במכללת אריאל, הכל מתעוות... השכונה שלי שכונת "שכטר", או בשמה המקורי "הגלעד", מורכבת מ300 משפחות רוסיות, ומשפחה אחת של דוסים, מהסוג הקיצוני, על הרכב שלהם יש סטיקר של "הפלה = רצח" חלק מהקוטג'ים, נקנו על ידי מכללת יהודה ושמורון, שסטודנטים מובטלים וגדולים משתכנים שם תמורת גרושים... אני גרה ממש בסמוך למכללה..

Sheep From Hell

New member
חחחחח... סבבה!!!

איזה שכנים מעניינים.. אני הייתי עושה עליהם סרט תעודה.. .כמו בנאשיונל ג'יאוגראפיק..!!! לצפות בהם בלי שהם ידעו... חח כמו שב"חברים" הם צופים ב "Ugly naked guy" חח..

Elanora

New member
כן זה יכול להיות מאוד משעשע!!!

אם רק הייתה לי מצלמת וידיאו, או לפחות מצלמה דיגטלית..... חברים!!!!!!!!!!!!!!!! סדרה מעולההההההההה!!!!!!!! ההומור שם כל כך סארקסטי ומלה בשנינות, בחיי לעולם לא תיצא סדרה יותר טובה מחברים!!!!
לזכר פיבי, פשוט קורעת!!!

Janem

New member
מוות להומואים!!!!!!!!

מוות לערבים!!!!!!! מוות לכושים!!!!!!!! מוות למוות!!!!!!!!! מ ל ח מ ה!!!!!!!!! נ.ב-יש שני דברים שאני שונא: כושים וגזענות...חחחחחחחחחחחחחחחחחח, סתאם.

Elanora

New member
אני יותר מידי גזענית..

לכן אני אשמור פה את הדעות לעצמי, למען לא יעיפו אותי גם מהפורום הזה כמו שהעיפו אותי מפורום בנות.. פינקום... עם הומואים יש לי בעיה באופן כללי... עמכם סליחה..

Elanora

New member
איי נו...קנאט הלפ איט

פשוט ככה..אני לא אוהבת אותם, ואין לי בעיה להודות בזה, אולי אם ישקיעו בי קצת כסף, יעשו עליי תוכנית ראלטי, שאני מתגוררת עם 12 גייז שבועלים אחד את השני באחוריים מידי לילה ומדביקים אחד את השני באיידס ומלריה, ואני בנתיים מנשנשת גלידת קרמיסמו לומדת להכיר ולאהוב אותם..אני יאהב אותם.. בנתיים ל-א...

Sheep From Hell

New member
יאללה התקפה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

נתחיל שוב בויכוח על גזענות... אתה בעצמך גזען מצטט לי חוקי בלעכשנברגמן הייזן צוואיזן בלעט! חח.... סתם.... מאוד משעמם לי....

Janem

New member
גזענות

Kaputi shvayne!!!! ya!!!!!!!!!! Heil Feurer!!!! מזדהה עם הכל חוץ מהמשפט האחרון... מוות לפאשיזם. היידה שטירליטס...!!!!

Elanora

New member
רציתי לקרוא, מעניין ביותר..

אבל המורות שלי עשו לי שטיפת מוח שאפשר להשיג את הספר הזה רק ב"בית אריאלה", תחת בטחון כבד, סיווג בטחוני, ותמורת מסטיק בזוקה, בקיצור נתנו לזה להראות כמשימה בלתי אפשרית.... יום יבוא ואני אקרא את הספר, זה מעניין, מעין הוא שלף את הבסיס לאידיאולוגיה המטורפת שלו. וגם כן תחשבו על זה, אם היינו נולדים בני אותה תקופה, בתור גרמניים, כל הרגשת האחווה, והבטחון שהיטלר השריש, אני חושבת שאם הייתי נולדת גרמניה בתקופה של היטלר, בטוח הייתי תומכת במפלגה הנאצית... תחשבו על זה

Sheep From Hell

New member
חחח גם אני....

אני נהנת להיות רעה לאנשים... אבל לא בקטע של קבוצות, אלא בקטע של יחידים... אז בעצם אולי לא הייתי יכולה להיות נאצית טובה... איזה בעסה...חח אני מתארת לעצמי שמיין קאמף יהיה תחת שמירה, כמו שבשבעה חטאים אמרו שיש ריגול אחרי אנשים שקוראים ספרים מוזרים..... אף אחד לא רוצה שיקראו ספרים כאלה. לי זה נשמע כמו צנזורה...איי איי...

Janem

New member
כן הא...

ואנחנו נכדים לדור שסבל ת'מלחמה הכי מחרפנת בתולדות המין האנושי...

Sheep From Hell

New member
אני בטוחה שבקרוב מאוד תהיה מלחמה

שימותו בה פי 5 יותר ממה שנהרגו במלמע"ה-2.... השנאה עכשיו גדולה פי מליון מהשנאה של פעם... זה בטח יהיה מזעזע!!! כי כולם שונאים את כולם!!!! ולא משנה בין מי תתנהל המלחמה, לנו יפוצצו ת'צורה!!! אה.... באיזה עולם יפה אנחנו חיים...!!

Janem

New member
אני לא יודע מה איתכם

אבל מלחמה זה אחלה... זה מוציא את כל התכונות הטובות מהאנשים ומטהר אותם במלחמה אפשר לראות מי חבר ומי בוגד באמת. זה פותר את בעיית האוכלוסין בעולם. שם נוצרות חברויות טובות ולכל החיים. במילה אחת מלחמה=

s h u r i k

New member
מעכשיו במקום יונה עם עלה של זית

הסמל יהיה עורב עם רימון גרמני (ממלחמת העולם 2)

Sheep From Hell

New member
בטח... מלחמה זה פנאן!!

במיוחד כשאתה נמצאה בשורה הראשונה של ההתקפה...חח סתם

למעלה