מוקדש ל- white bear המתוק!!!!

deep ocean

New member
מוקדש ל- white bear המתוק!!!!

האמת נכנסתי לאתר, ויש להם כל כך הרבה שירים, אז בחרתי אחד יפה שאני אוהבת :) מוקדש לך. The Show Must Go On Words and music by Queen Empty spaces - what are we waiting for Abandoned places - I guess we know the score On and on Does anybody know what we are looking for Another hero another mindless crime Behind the curtain in the pantomime Hold the line Does anybody want to take it anymore The show must go on The show must go on Inside my heart is breaking My make-up may be flaking But my smile still stays on Whatever happens I´ll leave it all to chance Another heartache another failed romance On and on Does anybody know what we are living for I guess I´m learning I must be warmer now I´ll soon be turning round the corner now Outside the dawn is breaking But inside in the dark I´m aching to be free The show must go on The show must go on - yeah Ooh inside my heart is breaking My make-up may be flaking But my smile still stays on Yeah oh oh oh My soul is painted like the wings of butterflies Fairy tales of yesterday will grow but never die I can fly - my friends The show must go on - yeah The show must go on I´ll face it with a grin I´m never giving in On with the show I´ll top the bill I´ll overkill I have to find the will to carry on On with the On with the show The show must go on

WhiteBear

New member
על זה אני מדבר ../images/Emo70.gif

ח-מ-ו-ד. זה דיסק שלהם בשם אינואנדו. והוא כולו מעולה. אין לי מילים... טל.

deep ocean

New member
אני רוצה פרח!!!!!

נכנסתי לכרטיס שלך בתפוז שניה לפני שאני הולכת לישון וציטטת קטע מדיסק של פינק פלויד (אולי אני לא מחזיקה אותם על המחשב, אבל יש לי ידע כללי במוזיקה) ואמרת שמי שישאל אותך על הציטוט יקבל פרח..... אז אני רוצה פרח!!! " There is no dark side of the moon really Matter of fact it´s all dark"

deep ocean

New member
חהחהחהחחה אני הולכת....

אם כבר אני צריכה להטיף לך {מיכל מוציאה לשון} אני לא צריכה לקום מוקדם או ללמוד משהו כל מה שאני עושה כרגע זה לחפש דירה ומחר אני לא מחפשת דירה, כי אין לי דירות לראות ולי יש זמן לישון ולך אין! נה נה נה נה נה נה נה !!! :))))))) לילה טוב :) ואני יותר גדולה ממך! אז אני צריכה להטיף לך אם כבר! {שוב מוציאה לשון} :)))))

WhiteBear

New member
בולע את הלשון

(לא אומר את הלשון של מי
, אבל מי שם לב לשטויות כאלה). סתם עברתי על אתר הטנרטה סי או איי אל. זזה עושה רושם מיסחרי, המוני, ושיטחי. אבל נבדוק בהזדמנות יותר מעמיק. כרגע - אני הולך להתאמן, לצחצח שיניים ולישון. לא לדבר אלי יותר, אני כבר לא פה. אוהב אותכם (טוב, לא באמת, אבל אנחנו לא ניכנסים לזה בשעה הזאת של הלילה!! אז:) אוהב אתכם, לילה דוב (לבן).

deep ocean

New member
אני ../images/Emo19.gif עכשיו

כי אמרת לא לדבר אליך.... :) טוב באמת הולכת לישון אבל באמת באמת באמת!!! ב א מ ת !

WhiteBear

New member
טוב נו, שתי מילים:

תודה (1) חיבוק (2) זהו (4), אופס (5), שיט(6), די(7). מי מוסיף פה מספרים למילים ?! או, זהו (8). אררג(9) הדוב <המתנה---מסתכל לצד ימין, -----מסתכל לצד שמאל> הלבן (10)

deep ocean

New member
דווקא נשמעת לי אינטיליגנטי :)

מה עם מספר 3? שכחת אותו? נא נא נא נא נא :))) לאן נעלם מספר 3? אולי כמספר הפרחים שאתה צריך לתת לי על הציטוט שידעתי מאיפה הוא! מגיע לי מה לא?

deep ocean

New member
הבנת שאני צוחקת נכון?

ברור שהבנת רק בודקת.... כי לא הגבת לילה טוב :)

deep ocean

New member
טוב נו רק עכשיו ראיתי שהגבת

אז לילה טוב הלכתי סופית לישון........................................ :)

למעלה