מוקדש לספארקר

Sparker

New member
../images/Emo6.gif

תודה... ממש צחקתי... אבל כרגע קמתי אז אני כבר אדלג על ארוחת הבוקר. קמתי קודח ובלי גרון... נו סקול פור מי...

blixgirl

New member
../images/Emo184.gif../images/Emo185.gif../images/Emo20.gif

ספרקי אני מבינה שנדבקת מהמחשב? עכשיו שניכם על חום גבוה ? הרבה תה יקירי ומנוחה...
בליקסי

een ogenblik

New member
אם אתה ../images/Emo6.gif

אז כנראה שמצבך די טוב, ואתה נהנה מיום חופש במיטה. אז תנסה תרופות על המחשב, כדי שתבלה איתנו יותר, ואנו כבר נדאג לך לטיפול בצחוק להבראה.

Sparker

New member
אני פה...

ומצבי ממש לא טוב... פיזית אני די סובל אבל גם מתעצל ללכת לרופאה... המחשב שלי היום דווקא מתפקד מעולה... צטחק עליי המנייאק...

אתה רואה...

מספיק לאיים שיהפכו אותו לכיריים - והוא מייד מפסיק עם החוכמות שלו. ככה זה תמיד. רק כוח הם מבינים.

Sparker

New member
בחיי... אני חושב על נקמה...

אני רוצה לפגוע בו איפה שהכי כואב... (מבלי לפגוע בי) רעיונות? הבישול ביצה הוא די משפיל... מה אם אני אשתמש במסך כשרפרף? אוף... זה כל מה שעולה לי... אני יבש לאללה עכשיו... ואפילו זה עלה לי בכאב ראש... הלכתי להכין תה...

השפלה אמיתית?

תחכה לפעם הבאה שהוא יזרוק לך איזו הודעת שגיאה. ואז.... תסתכל עליו מרחוק בבוז, תצמצם את העיניים ככה (להפחיד אותו), ואז, בפתאומיות גמורה.... תכבה אותו !! אין דבר יותר גרוע למחשב מזה שמתעלמים מהודעות השגיאה שהוא טורח להמציא כדי להתעלל בנו. זה מוציא לו מיד את האוויר מהמפרשים ומותיר אותו בפינתו עלוב נפש.

Sparker

New member
לא...

אני פשוט אעשה לו פורמט חביב... מה יותר משפיל מלאבד את הזיכרון. ואני גם ארוויח מהעניין כי יש לי לא מעט בעיות שדורשות פורמט...

למעלה