מוקדש לך

vaselius

New member
מוקדש לך

חורף אחרי תיכנונים רבים, סיפורי כיסויי והכנות אין ספור סוף סוף אנחנו נפגשים אני אוסף אותך מהרכבת, ואנו נוסעים צפונה את לצידי, כ"כ רציתי בזה כ"כ רצית גם את החלונות פתוחים, הרוח הקרירה נושבת על פנינו, מקשיבים לדיסק, של דואט נפלא בין אריק קלפטון ובי בי קינג driving with the king ואני מחייך , כי אני driving with the queen אני מביט בך תוך כדי נסיעה, מבטים חטופים, עיניים בצבע הים, שפתיים אדומות ובשלות, באותו רגע את שיא היופי והשלמות עבורי היינו רעבים אז עצרנו בעילבון מסעדה קטנה וצפופה, פיתות חמות מטובלות בשמן זית זך וזעתר ריחני, צלחת גדולה של לבנה חמצמצה, ואנחנו מצטופפים, צוחקים , נוגעים מתחת לשולחן, נגיעות קלות, כמו זוג תלמידים שלא רוצים להתפס וכל נגיעה שלך,מעבירה זרם דרכי ממשיכים בנסיעה, באופק ענני גשם שחורים בגובה גורדי שחקים על רקע שמיים אפורים, אפור פלדה, והאור , הוא אור של חורף, חד , חד כמו תער, הגבעות מכוסות ירוק עז, ומרחוק ניתן לראות את ים הכנרת הכחולה עצרנו בראש פינה היה כבר חושך נכנסנו לשוקלוטיריה שעל ראש הגבעה, בית אבן ישן, אדי הקפה ממלאים את החלל החדר הגדול, בניחוח משכר, מאחורי הויטרינה מסדר של עוגות שמנת שלא מהעולם הזה, אנחנו מתענגים על עוגת שוקולד תפוז, שמת לב כמה חושני צבעי המצנפת של הקפוצ'ינו? קצף עדין, חום חם ומלטף לא יכול להתאפק עוד, ואנחנו מתנשקים במסעדה, נשיקה צרפתית עמוקה וחמה מחזיקים ידיים בחוזקה , כאילו אנחנו שומרים על אוצר, ממשיכים בנסיעה לבקתה בעמוקה בחוץ כבר כפור אימים בפנים חם ולוהט האש בוער באח היין האדום האדום נשפך בחופשיות והסקס שעשינו כל הלילה, היה סקס פראי , חייתי, סקס של ייצרים, של תשוקה בוערת נרדמנו סחוטים ועייפים התעוררתי ראשון בבוקר, לקול הגשם הזועף, לקול זרמי המים מסביב לבקתה, לקול הטיפות המכות על זכוכית החלון ואת ישנה לצידי, נרדמנו חבוקים שוכבים על הצד, שיערך הרך מדגדגות את שפתיי, הגב שלך צמוד לחזה שלי, העכוזים הרכים שלך נצמדו למפשעה שלי, אני מרגיש את עור ירכייך על ירכיי, וזה מעביר בי זרמים של תשוקה לא רוצה להעיר אותך בגסות, לא רוצה להוריד את ידיי מהחיבוק שלנו אני מתחיל לנגוע בך עם אצבעות כף רגלי, נוגע בבהן שלך עם בהני, לוחץ בקלילות, ומתחיל להחליק את הבהן בין אצבעותייך, בעדינות , נוגע , לוחץ בסיס האצבעות, והנה אני מרגיש כיווץ עדין של שרירי רגלך, ועוד , את ישה בי, את לוחצת בחזרה על רגלי, אות של הכרה, ושל תיאבון לעוד נוגע בקשת כף הרגל שלך, ואת מצמידה את ירכך יותר חזק לירכי, נשימותיך נהיות מהירות יותר, אני מתחיל לשרטט לאורך השוק החטוב שלך, נוגע בקלילות בעורך העדין, מרגיש איך את מתחילה להזיז את ירכייך בתנועות קלילות וקצובות, קדימה ואחורה, גניחות קטנות וקצרות אני מלטף את הפנים שלך עם אצבעות ידי, סוקר וחוקר כל סנטימטר, המצח, העיניים , תנוכי האוזניים, מעביר אותם לאורך שפתייך הרטובים , את מוציאה לשון וולוכדת את האצבע שלי, מכניסה אותו לפה ומוצצת, מלקקת ברכות את יכולה להרגיש איך איבר מיני מקשיח, מזדקף, ומצמידה את עכוזך בחוזקה למפשעתי כדי להרגיש באוני והחדר מתמלא בריח העז והמתוק של תשוקתך אני משכיב אותך על הגב לוקח מטפחת משי שחורה וקושר על עינייך ועוד שתי מטפחות וקושר את ידיך מעל ראשך למרשאות המיטה והנה את שוכבת שם דרוכה, וחמה, אני שוכב מעלייך, לא נוגע, אך את מרגישה את חום גופי, מנשק אותך, נשיקה חמה, וארוכה, אנחנו מצמידים את שפתינו הרעבות אחת לשני, חוקרות את פינו עם הלשונות את מזיזה את אגנך, קדימה ואחורה כאילו את מחפשת אותי, ואני לא נותן לך לגעת בי עוד לא יקירתי אני מתחיל לנשק את סנטרך, מנשק את עור צוארך הלבן, יורד לחזה שלך, מוציא לשון ונוגע בפטמה , נסוג ומחכה לתגובתך, נוגע עוד פעם, מלקק אותך ברכות ונושף על העור הרטוב והרגיש צמרמורות, כל גופך צמרמרות את מרגישה איך אני חוקר את בטנך עם הפה שלי , מנשק , מלקק, מוצץ את עור בטנך את כבר לא שולטת על תנועות אגנך פושקת רגליים בתקווה הפנים שלי מול המעין החם שלך את מרגישה אותי למרות שעוד לא נגעתי את כ"כ חמה ורטובה, הסדינים מוצפים בבשם המשכר שלך אני מוציא לשון ונוגע לרגע על דגדגנך נוגע נסוג וחלילה ועם אצבע יד ימין אני מתחיל לשרטט לטייל על ירכייך, מגיע לשפתי הנרתיק, שם לך אצבע בפה ואת מלקקת בתאווה, את יודעת מה עומד לקרות הלאה, ואני לוקח את האצבע הרטובה שלי ומחדיר אט אט בתוכך מלקק את דגדגנך, מוצץ בעדינות, ומכניס אצבע עמוק עוד יותר בתוכך התנועות שלי קצביות, נשלטות על ידי קצב תנועות האגן שלך וקצב נשימתך ואז אני מרגיש בגל התכוצויות הולכות וחזקות עם ידי השנייה אני אוחז בעכוז מצמיד אותך חזק יותר לפני, מוצץ אותך עוד, מחדיר עוד אצבע ונסוג וחלילה ועם היד השנייה מוצא את המרווח בין העכוזים ומשחק, נוגע בעדינות בפתח שביניהם עד שאת לא יכולה יותר וגומרת התכוצויות עזות וגניחות של סיפוק ואז עוד נשיקה מגיע לך שיחרור מכבלי ידיך, כדי שתוכלי לחבק אותי עוד עד לפעם הבא

מרתק ומושך משהו../images/Emo28.gif

אהבה פשוטה וחמה להריח את האהבה וכמה מרגש ומרתק ממש אפשר להיות שם תאוריך מביאים את הריחות לחוש את התשוקות בין המילים התאווה העדינה שהצמידה אותם אנא הבא עוד סיפורים אהבתי מאד

למעלה