מוקדש לטל מ- `` אחרי !``

מוקדש לטל מ- `` אחרי !``

טל תגיד לי ..... מה התוכן של האימונים שלכם , מה עשיתם לאחרונה ?.... ועוד משהו ...את מכירה את שימי ??!

טל עדתו

New member
שימי - בטחחחח!!!

פורשת כנפים היקרה! אם אני מכירה את שימי? בטח!!! שימי ואדווה - אני ממש אוהבת אותם, הם ממש עוזרים לי בכל בעיה, הם ממש אחלה! באימונים - *עשינו כמה פעמים אלונקות *תיזוזים *ריצות ארוכות ובאמצע ספרינטים *פקלי כוח *עליות וירידות של גבעות למינהים (שקורעות את הברכיים מכאבים!) *פעילויות קבוצתיות, זאת אומרת בזמן נתון שכולם ירוצו מספר פעמים אבל אם מישהו אחד מוותר או לא מספיק כולם עוזרים לו כי זה קבוצתי. *מנהיגות - כל מיני פעילויות להמחשת מנהיגות וכ`ו. *קצת ניוטים, מפות וכ`ו. דרך אגב - מאיזה קבוצה אמרת שאת? ואך קוראים לך? בסדרה תחפשי את הקבוצה של דורי - הוא המדריך שלי , אני נמצאת בקבוצה הזאת אז ככה תמצאי אותי. שיהיה לנו סדרה ``קלה`` (כן, בטח...). ותזכרי - ה כ ל ב ר א ש !!!!!!!! נתראה כבר שם. טל.

לא נראה לי ...

אז ככה אני מהקבוצה של אבירם / ברק ( הוא חדש ..) קבוצה של חולון - אנחנו הכח גדולים בשטח אז את בטח תראי אותנו לפי מה שהבנתי אנחנו נהיה עם הקבוצה של ישי גם . וסידרה `` קלה `` על בטוח לא תהיה אך ...זה יהיה כואב וקצר יומים זה לא סיפור ....זה יותר מרוכז מאשר סידרת חנוכה שהייתה ארוכה ומרווחת יותר ... אז תישנ טוב לפני הסידרה שהגוף שלך ינוח ויתחזק . האמת אני מחכה לסידרה בקוצר רוח .... ודרך אגב את תהיה הראשונה שאני פוגשת דרך האינרנט זה יהיה מצחיק ... תכתבי משהו אם את רוצה .

למעלה