מוקדש לא י ל ה

א י ל ה

New member
מקורבת אליי*

מוסרת כי יש מצב שציפי לבני היא הגבר עם הביצים הכי גדולות בממשלה הרופסת הזאת. אני, אגב, מסרבת למסור תגובה למיקרופון. *רמז - השם של המקורבת הזאת מתחיל ב-א' ויש לה רווחים בשמה.

זיוי בת

New member
מקורבת אליי**

מוסרת למקורבת אלי* שלמיקרופון לא מוסרים. אפשר לצעוק אליו ועליו כמו עמיר פרץ. אפשר להגיד לפומית שלו [שרק אלוהים יודע כמה ליקקו אותה קודם לפנייך]: 1,2,3 שומעים? שומעים? ואפשר פשוט לנתק אותם כמו שעשה פעם יפה מקורב מאוד מאוד לצ. הנגבי. [זיוי לא שומעים בשורה האחרונה, 1,2,3] מקורבת אליי* היא של א י ל ה. מקורבת אליי** היא שלי.

א י ל ה

New member
תראי

מה שקרה פעם למקורב לעמיר פרץ, שהביט דרך משקפת מכוסה אל תרגיל צבאי, מסביר למה עמיר פרץ מלקק את הפומית כאילו אין מחר. הוא פשוט לא רואה כלום ממטר.

זיוי בת

New member
זה

לא שהמקורב הביט דרך משקפת מכוסה, זה פשוט שהוא רצה לא להסתכל. המראות היו קשים מדי. הוא בסך הכל הגן על המקורב שלו.

א י ל ה

New member
עכשיו

את נשמעת כמו איזה מקורבת של יונית לוי או פקידה בכירה מאוד מאוד מאוד באולפן של גדי סוקניק. <המדור לחיפוש מקורבים>

זיוי בת

New member
../images/Emo9.gif

לפעמים באמת שואלים את יונית לוי אם אני אחותה הצעירה. והיא עושה מין כזה: חיחיחיחיחי צחצחחצחחח ומסמיקה. ואני לא אומרת כלום. כזאת אני. סותמת. [זיוי עונה במקום המקורבת שלה שביקשה רשות רגע ללכת לעשות פיפי והסכמתי לה]

זיוי בת

New member
לא יודעת.

אתה צריך לשאול את א י ל ה. היא מארגנת את המדור לחיפוש מקורבים.

זיוי בת

New member
בסדר

האחרון אמא שלי הוציאה את הסרוויס של הצלחות פטרי בשביל שיראו שאנחנו בית טוב ואמיד. הפטריות נראו מעולה, אם אתם כבר מתעניינים.

א י ל ה

New member
אצלי המקורבים זה רק בצלחות פטרי

קים. <אילה עם רווחים מייצרת ידיים מסוקסות לדורות הבאים>

א י ל ה

New member
אני

לא מתעסקת בספקולציות. <בשבילי רק אג"ח פק"מ באח"ב. גם אני נותנת בהם סימנים>

למעלה