מוקדש לאשרת

Original DNA

New member
מוקדש לאשרת../images/Emo13.gif

על נפלאותיה של ארץ החירות, השלום והצדק: http://youtube.com/watch?v=m3Os4bJn0To&mode=related&search= תהני

אשרת

New member
אתה רציני?

אתה מביא לי קטע מגמתי וערוך בתור עובדות?
מעבר לזה, אם אתה חושב שארה"ב היא מודל לרגלי , אז תופתע לגלות שהיא לא. האם השיטה הקפיטליסטית מושלמת? לא. אבל אין שום דבר מושלם בעולם, ויתרונותיה עולים על חסרונותיה והיא בהחלט עדיפה על צורות כלכליות אחרות, שאיך נאמר, לא ממש מוכיחות את עצמן?

Original DNA

New member
הכל שם נכון

את יכולה לבדוק בספרי ההיסטוריה. זה מבוסס על עובדות

אשרת

New member
אם אתה אומר...

ועדיף אני מעולם לא אמרתי שארה"ב היא נר לרגלי או משהו כזה, אז לבוא ו"להקדיש" לי דבר כזה, זה מגוחך
במיוחד שליד אותו סרטון יש עוד כמה סרטונים שנושאים את השם amrica suks או משהו כזה. :p מזל שלא העלת איזה סרטון של אל -קעידה נגד ארה"ב.

vinney

Well-known member
עובדות דומות מאוד ניתן למצוא גם על ברה"מ

שהיא נר לרגלייך... להזכיר לך את כל הרוגי חומת הברלין? את שנת 1968 בפראג? את גולאג וכל נרצחי סטאלין? את מחנות הכפיה של צפון קוריאה?

mishauli

New member
אל תתבזבז בביצה הציונית שלנו! לך מערבה, קומו-

ניסט צעיר, ובנה בקובה הקומוניסטית את עתיד האנושות. לחלופין, לך מזרחה ובנה אותו בקוריאה הקומוניסטית. אולי, אם יתמזל מזלה של האנושות, ישלחו אותך לעורר תנועת המונים מדוכאים בסביבת האויב הציוני, ואז תגרום לו לרוקן קצת את מלאי התחמושת שלו. במלים אחרות - הפסק להטיף לקומוניזם, התחל לבנות אותו! PUT YOUR MONEY WHERE YOUR MOUTH IS

Original DNA

New member
איך בדיוק?

את ברית המועצות הפלתם ע"י החדרתם סוכני CIA לעמדות בכירות, את קובה אתם חונקים עם אמברגו אימפריאליסטי, ובצרפת מיניתם סוכן הונגרי אנטי-צרפתי כנשיא. לאן בדיוק יש לך ללכת? גנבתם את כל העולם. מי שמגדיר אותי כ'קומוניסט' נוסח ברה"מ\קובה\צפון קוריאה נגוע בבורות ממארת. את התפיסות שלי את מכירה? איפה ראית שאני מכהן כשגריר ברית המועצות בישראל? למה לקבוע עובדות כשאתה בור מוחלט בנושא האמור? להפיל את המשטר הקפיטליסטי החזירי זה החלום שלי. אם אתה יודע איך עושים את זה, תגיד לי בבקשה.

mishauli

New member
כבר אמרתי: סע לקובה או לצפון קוריאה, כי כאן

אתה רק מפטפט. TALK IS CHEAP, כמו שאומרים גרינגו.. אגב, כשתגיע לקובה, בקש גם קורס בהבנת הנקרא, כי לא אני קראתי לך "שגריר ברה"מ בישראל".

Original DNA

New member
קודם תוריד ת'חתימה שלך

לא רוצה לנסוע לקובה, אני רוצה לעשות את השינוי פה. לא נולדתי אתמול, אני לא ליקוקניק, אני יודע טוב מאוד מתי בעלי ההון ו\או כותבים נלוזים בשכר בפורומים מנסים לנפנף אותי.

אנדרי ז

New member
רק תודיע לנו מי לדעתך כותב פה בשכר

דאג כמובן להצטייד בהוכחות מתאימות, שכן הוצאת דיבה תסלול מהר מאוד את דרכך אל מחוץ לפורום.

ומתי לאחרונה יצא לך לבדוק את הדרך השלישית?

את עצמך טוענת שהקפיטליזם לא מושלם ויש לו חסרונות. גם הקומוניזם רחוק מאוד מלהיות מושלם. אז מה נשאר אם לא הדרך השלישית, שאף אחד מכם אפילו לא טורח לבדוק אותה, ומעדיפים ישר לפסול אותה על הסף, וזאת למרות שיש דוגמאות חיות בעולם להצלחתה הגדולה של הדרך השלישית. אך כמובן שאתם הקפיטליסטים, בדיוק כמו הקומוניסטים, מעדיפים להישאר עם שיטה ישנה, מסואבת ומלאה חסרונות, מלנסות את הדרך השלישית, שיש לה קבלות על הצלחה בכל תחום חברתי וכלכלי.

אנדרי ז

New member
מוקדש במיוחד לך

כתבה היום במעריב (צר לי, אין לי כוח לחפש עכשיו לינק) על הפיתרון שמצאו בפרברי פריז כדי להיפטר מההומלסים שמטרידים את מנוחתם: פשוט מתכוונים לרסס את המקומות בהם הם "לנים" בתרסיס בעל ריח בלתי נסבל וכך להבריח אותם משם. כן כן, בצרפת הסוציאליסטית, עם 7 שעות עבודה ביום ו-45 ימי חופש בשנה. מסתבר שיש שם גם הומלסים וגם יחס מגעיל אליהם, היית מאמין?

אנדרי ז

New member
בוא נראה אם אני מבין אותך נכון

עד לפני כחודשיים כשנכנס לתפקידו נשיא צרפת החדש הכל היה בסדר שם, ועכשיו פתאום צצו להם הומלסים. זה מה שאתה טוען?

n i e m a n d

New member
אחרי שמליון וחצי עניים נולדו עם תחילת כהונתו

של ביבי באוצר באורח מסתורי למדי, אתה מתפלא על רצח האופי שמנסים לעשות הקומוניסטים כאן בפורום לסארקו שלנו?

למעלה