מוקדש ... "לָך"

מוקדש ... "לָך" ../images/Emo23.gif

היוֹ היָה אֶי שם פילון- כזה של "קִינְדֵר אֶג" - חלם לעוף' להיות חופשי, לטוס להתענג תמיד חשב שמירפסתו ,יפה היא מכולם - מָשָל משם ראה חייו ואת כל העולם ויום אחד כך בקלילות ,על אֶדן חלונו - נחתה ציפור קטנה ,יפה ,לחשה לו על אוזנו גילתה לו סוד גדול נורא , ברעד ובחיל - וכך גילה מיוּדָעֶנו, שהוא אינו כלל פיל שהוא בכלל חיה אחרת, משהו שונה - אך מה בדיוק הוא ידידנו, את זאת לא תגלה "את זה תחפּוֹר, תמצא לבד" ,אמרה פרשה כנף - והוא נותר על מירפסתו ,נבוך לבן כמו דף הלך קרא, עיין, למד , אפילו התייעץ - קיבל דרגה ,למד לתואר ,אפילו גר על עץ תירגל הכל, ניסה קצת יוגה ואמנסיפציה - אכל טיבעי, שתה נקטר עשה גם מֶדיטציה גופו יפה ,עורו חלק וגם היציאות סדירות - אך לב מודלק לו ודואב וכל קרביו סיכות כלום לא עזר ,גם רָב ראה ,שמע דרשת ההֶבל - שכֶּן עם עוד עצות כאלו ,הוא רק יגמור על חֶבֶל ואז פתאום, כך במוחו ,מין רעיון הבליח - יחקה מעט את אפלטון, וינהל דו שיח מין להג שכָלתני כזה של הגיון צָרוף - רק עם עצמו לבד לבד , בלי רגש, רוח ,גוף תמה ,סוקרן, שאל, התריס ,מה אושר לי יביא? - ענה בשקט ,בבושה, היכן היא ילדתי? ולמה זאת כעת חיה, אני עכשיו מלא תוגה ? - "שלא תעז על זו לפסוח, הן זו אולי היא הזוּגה" ואיך אדע, אולי רק רמז: מה שמה ? שאל בצעקה - אולי היא זו, אולי אחרת... ואולי מלכה..... הן איך תחייה עם עצמךָ אם לא תקשיב היטב - למתרחש פה מסביבך , אולי עימך תֶשֶב אולי עיניים ידָבֶּרו ... ופי וגם קצת פיך - אולי יהיה ניפלא כל כך ולא יהיה מביך וגם אם כן , יש אורך רוח ,יש גם סקרנות - ועוד דברים רבים בלב ...ושק של סבלנות שילחי הטופס ,מה אכפת לך,אולי את הזכיה נמלוק? - מכל מקום לך כאן אבטיח ,איתך הכל חלוק אחלוק קיראי דברי יקירתי, מלאים הם כוונה - בדם ליבי אותם כתבתי , היי לי קצת זוגה ואל חשש, איני כבד, פשוט דמעה לי קצת העין איני יכול עוד להסתתר, נשבר לי כבר הזי...

למעלה