מוצ"ש

אמיתי 39

New member
מוצ"ש

זהו.. סוף השבוע נגמר... וואו איזו עייפות ( מוזר אהה) הילדים היו אצלי מיום רביעי עד היום ( כולל) היו : אורחים ארוחות מחוץ לבית אצל ההורים ארוחות בבית מפגשים פעילויות מריבות ביניהן ( כרגיל 3 נינג´ות) ועכשיו... שקט ישנים בחדרים , ואני עם חיוך כפול ומכופל של הנאה וסיפוק על 4 הימים האחרונים של הנאה שסוף סוף הלכו לישון של הנאה מהשקט ששורר בבית ו-כן גם מכך שעד יום רביעי אני שוב לבד עם עצמי. כן הזמן עם עצמך נותן המון .. אייל

ואני כבר לבד כל כך הרבה זמוןןןןן

מחר הולכת לילדים שלי המתוקים האלה שרציתי חופש מהם הם אצלו כבר 10 ימים ואני מתגעגעת פחד התקשרתי אליהם היום וסיפרתי להם שאני באה ואיך הם קפצו בטלפון ממש תענוג בחיי כנראה שאני צריכה לשלוח אותם הרבה כדי שהם יקפצו ככה משמחה. ילדים זה פשוט שמחה והאור של החיים קשה איתם ויותר בלעדם.

זמן עם עצמך

כמה אנו זקוקים לזמן הזה שלנו רק עם עצמנו אפילו כמה שעות בלי "אמא, תגידי לו" בלי "אמא, תכיני לי" רק שקט להאזין ולהתענג עליו ולכל הילדים שלנו, וגם לילדים שבנו מקדישה את השיר "צעיר לנצח" שישמור אותך האל ויגשים משאלתך שתעשה בשביל אחר והוא למענך שתיגע בכל כוכב ותטפס בכל שלב שתישאר צעיר לנצח שתגדל להיות צודק שתדע לראות את האור ולמצוא את האמת בחושך הגדול שתמיד תהיה חזק אל תשחק את המשחק שתישאר צעיר לנצח שיהיו ידיך עסוקות וצעדיך נעימים שיהיה ביתך יציב מרוחות השינויים שבלבך תהיה שמחה שיגשים את שירך שתישאר צעיר לנצח שישמור אותך האל ויגשים משאלתך שתעשה בשביל אחר והוא למענך שתיגע בכל כוכב ותטפס בכל שלב שתישאר צעיר לנצח
שבוע נפלא שיהיה לנו

אמיתי 39

New member
אחלה , אחד מהשירים האהובים עלי .

במיוחד: שתישאר צעיר לנצח יש משמעות עצומה למשפט הזה . ומי שמסוגל , הצליח להגיע ל50% מהאושר..

*יערית

New member
זמן.....

תן לי זמן עם עצמי...... לא לדאוג לאף אחד..שקט מכולם!(ריטה) זה כ"כ חשוב השקט הזה... תהנה...תבלה..תמצא..או לא

ולמרות הכל ...

הלבד הזה כל היום טרודים בענייני היומיום השוטפים "אין לי רגע דל, או סקנדל או פסטיבל" ולא ממש מרגישים את הלבד וכשמגיע הערב כהילדים פונים כל אחד לעיסוקיו והקטנים שביניהם כבר ישנים ואז אני מוצאת את עצמי כל כך לבד מול מסך מחשב או בוהה בתמונות שמרצדות על מסך הטלויזיה ואין עם מי לדבר אין עם מי לחלוק את "אירועי" היום שחלף אין כתף להניח עליה את הראש ואין יד שתלטף כל כך לבד והלבד הזה, שלפעמים אנחנו כל כך מייחלים לו הופך להיות כל כך מעיק ומציק

למעלה