מוצ"ש ...
...

King of pain

New member
מוצ"ש ...../images/Emo48.gif ...

הרי למדת כבר לדעת סדרי עולם ... להכיר את התהליכים והתכונות ... השמש זורחת , והשמש שוקעת , הירח מתמלא , והירח מתרוקן , העלים מלבלבים באביב , ונושרים בסתיו , אהבה באה , ואהבה חולפת ... אז איך זה שתמיד אתה מופתע ומשתאה מחדש ? ... יש יופי בתמימות , אתה יודע , ויש כאב בהכרה ... זה לא נורא ... עם מוזיקה מתאימה ברקע , תמיד אפשר להנות גם משקיעה של שמש , מפרוסה דקיקה של ירח , משלכת ... " ... עוברים ימים , חולפים ימים , יופי הולך , ויופי בא , ואני צופה , צופה ומצפה , ואין אני יודע למה . ואני הולך יום יום דרכי , ואני שירי שר יום יום , הו , איהו גבול העולם , מתי אשיר שם עד תום ? ... " ( י. כהן )
 

ה מוזה

New member
כתיבה נוגה ועצובה ..

מתחת ליופי של השקיעה מעבר למוזיקה המתאימה יש עצב ודמעה מעבר לפיסת הירח ועלי השלכת אפשר לחוש געגוע אפשר לחוש ... משהו נוגה "אהבה באה אהבה חולפת ".. הזכרונות נשארים הגעגוע נותר שיהיו לך רק שקיעות זריחות עלי שלכת שטומנים בחובם אהבה שנשארת
 

שיריה

New member
זה הזכיר לי...

משהו שכתבתי פעם בשעה של שלכת, שכל מה שבחוץ זה בעצם נוף שמשתנה, מה שנשאר זה רק אנחנו ומה שבפנים. תודה לך קינג על המילים המרגיעות האלה.
 
למעלה