מוצ"ש חדש

מוצ"ש חדש

אני יודע שאנחנו אמורים להיות אופטימיים וחיוביים במוצ"ש אבל שורה לי המוזה ורציתי לחלוק איתכם כמה מחשבות ולשמוע דיעות.
אז הנה מתריע לפי כל כללי הנימוס המתחייבים:
<< זהירות, חפירה! >>

בזמן האחרון יש לי פחות ופחות אנרגיות להשקיע בכל קשר חדש. וזה מזין את עצמו. אם אתה פחות משקיע יש פחות סיכוי שיצליח ואז אתה משקיע עוד פחות בקשר הבא מתוך הבנה או הנחה שגם הוא לא יצליח אז למה להתאמץ ולהשקיע מראש ואז כשהחדש נכשל אתה מקבל "הוכחה" לזה שצדקת בזה שלא השקעת מההתחלה, וככה אתה מגיע גם לפעם הבאה פחות מושקע.
אני מניח שזה גם ענין של גיל. אני זוכר שפעם באמת הייתי משקיע המון. כל דייט היה הפקה. גם אם זה היה עם מישהי שהייתי איתה כבר תקופה ארוכה. ואז לאט לאט עם הזמן אתה פתאום מגלה שאתה כבר פחות מתלהב. ופחות מנסה להרשים את זו שמולך. ואם היא מחליטה שהיא לא מעוניינת - זה כבר לא הופך את העניין ליותר מעניין, אלא ל"נו, אז מחר-מחרתיים תהיה מישהי אחרת". גם אם אתה בטוח שהיא מוצלחת ובדיוק מה שאתה מחפש. אתה כבר מוותר הרבה יותר בקלות. כי ... כי... יש לך הרבה פחות סבלנות והרבה פחות רצון להתגבר על ה"אתגר". אתה כבר לא ילד שמחפש דרך להוכיח את עצמו לעצמו ולעולם. אתה כבר איש. שיודע מה הוא. ומה שהוא רוצה. וכנראה שזה לא פשוט. ולא פשוט למי שמולו לעכל.

זה לא קל...

לפי התגובות שלך של ההתכתבות איתי-
תתאים לך פמיניסטית.
&nbsp
תמשיך לחפש ואל תתייאש

למעלה