מוצר רפואי עזרה

• פותח הנושא tyco
  • פורסם בתאריך

tyco

New member
מוצר רפואי עזרה

היי ושלום פיתחתי מוצר בתחום הרפואה מוצר בעלות אפסית שמיועד לחדרי ניתוח המוצר מתכלה וחד פעמי שאלותיי האם לפנות לחברת טבע מדיקל ולעניין אותם? האם לפנות לחברות בחוץ לארץ דבר שיעלה לי כסף רב? איך אני מגן על הרעיון וגורם ליצרן לא להונות אותי? האם לקבוע פגישה עם המנכל או עם מנהלים אחרים? המוצר פשוט והכרחי ומוזר שלא חשבו עליו דבר שקל מאוד לגנוב את מהות הרעיון איך מוצאים מיזם כזה לפועל? מודה לכם

LeonardoDV

New member
כשאתה כותב פיתחתי למה הכוונה

כלומר באיזה שלב של הפיתוח אתה נמצא? אב טיפוס עובד? תיק מוצר? שירטוט? הסיבה, שאני שואל היא, שהשלב בו אתה נמצא קובע, ברובו, את סוג ההתקשרות עם משקיע פוטנציאלי. בכל מקרה לפני שאתה ניגש למישהו, תגיש בקשה לרישום פטנט. כך בכל סוג של התקשרות שתהיה לך תהיה מוגן באופן יחסי. וגם תוכל לבצע חיפוש אצל עורך פטנטים כדי לבדוק, שלא המציאו דבר כזה כבר לפניך. לאחר שהגשת בקשה לרישום פטנט, עומדות בפניך בעיקר שתי אפשרויות. -1 לאתר חברה שמייצרת מוצרים דומים בארץ או בחו"ל ולמכור לה את הפטנט. -2 לגייס כסף בעצמך ולייצר את המוצר בכוחות עצמך, כלומר להקים חברה שתעסוק בפיתוח ושיווק המוצר. לצורך כך אני ממליץ לך בחום לפנות למשרד שעוסק בעיצוב מוצר. עוד נקודה היא שמוצר רפואי חייב לעבור תקינה ואישור של ה FDA ולכן אם תחליט לפתח בעצמך תצתרך גם שותפים שיודעים כיצד להעביר מוצר לאישור ה FDA

tyco

New member
מוצר אב טיפס עובד

היי האם הגשה לפטנט היא הראייה לראשוניות אם כן היכן עושים זאת? רק לפני כמה דקות קראתי באינטרנט על אדם שמת בבית החולים מדבר מסויים שלבעייה הזאת בדיוק הומצא המוצר הרפואי שעשוי כולה מגוף גומי שנותן פתרון אבסולוטי לבעייה המסוכנת והמזיקה,האם עליי להירגע ולבצע כל מהלך בסובלנות וזהירות מירבית משום שלבטוח מבחינה כלכלית המוצר יצליח כי עולה סכום אפסי ולכן בגלל מצןקה כלכלית שלי עלול אני לשחרר את הרעיון ולא להרוויח דבר אז תדריך אותי? כי כמעט שרציתי לחכות למנכל טבע בחנייה שליד ביתו ולנסות לקבוע עימו פגישה כי כל דקה שעוברת חיים מתבזבזים וכמובן כסף שמופסד

eldarinn

New member
החפזון מן השטן.

אל תעשה שטויות. יש דרך לבצע כאלו עסקאות. אם תרצה אני אשמח לשתף איתך פעולה.

LeonardoDV

New member
לגבי פטנט

כן, ברגע שהגשת בקשה לרישום פטנט אתה מוגן בכל העולם למשך שנה. לאחר מכן צריך לרשום את הפטנט בכל מדינה בה אתה מעוניין להיות מוגן. כדי לבצע הליך של רישום, עליך לפנות לעורך פטנטים שיבצע עבורך תהליך של חיפוש ורישום. לגבי מצבך הכלכלי, אני אומר כך, אם אתה כלכך מאמין במוצר, תגייס כסף אפילו דרך הלוואות בבנק כדי לממן את כל ההליכים בתחילת הדרך, רק תצא מנקודת הנחה שרווחים תראה אולי בעוד שנה וחצי. אם כי ניתן לכסות את ההשקעה הראשונית דרך מקדמה במידה ותחתום על חוזה עם צד שני וזה יכול להיתרחש גם בפרק זמן קצר יותר.

eldarinn

New member
דוקא השבוע קראתי כתבה

על עובדת חברת טבע שפיתחה מוצר והחברה עשקה אותה והבטיחה לה "לפנים משורת הדין" 10,000 דולר על מוצר שמכר בעשרות מיליונים והיווה הצלחה עולמית, סיפור דומה לשלך רק שאצלך הסוף עוד לא רע. אם תרצה ייעוץ אני אשמח לעזור, תהיה איתי בקשר דרך המסרים או במייל [email protected]

למעלה