מוצר פגום מאיקאה

3תיתי

New member
יותר פשוט, אבל אז צריך לשכור הובלה

חזרה לנתניה, ושוב הביתה. על חשבון מי?

yrnkrn

New member
ברור מאוד מי אחראי

העיסקה היא שלקוח משלם לאיקאה כדי לקבל מוצר תקין עד הבית. אם לא הגיע מוצר תקין עד הבית איקאה לא קיימה את הצד שלה בעיסקה וצריכה לתקן את ההפרה. איקאה היא הן הספקית והן המובילה כך שאין לה על מי לזרוק את האשמה. אגב פעם זה לא היה ככה הייתה הפרדה ברורה עם שילוט בין איקאה לבין המובילים ואכן היו התחכמיות בין איקאה למובילים ומי אשם. מאז איקאה בחוכמה מיתגה את ההובלות על שמה כדי למנוע בעיות כאלו (ולא משנה כרגע אם יש קבלן משנה שמבצע עבור איקאה מבחינת הלקוחות זה איקאה) כך שכל הסיפור מפתיע מאוד.

harhanegev

New member
../images/Emo45.gif מפתיע מאוד - לא בטוח,

לאור כמות התלונות הרבה על איקאה גם באינטרנט וגם מחוצה לו.

מנסיון מר-איתם תצא לך הנשמה קודם../images/Emo20.gif

לצערי אני כותבת מנסיון-נתנו לי חלקים למיטה לא במידה הנכונה. אחרי צעקות ודיבורים עם חצי מהצוות שם הם הסיכמו להביא לי את החלק של המיטה אבל לא להרכיב וזה אחרי שהכל שולם כמובן. לכן אני לא אקנה שם לעולם שום דבר שצריך בשבילו הובלה והרכבה.

davidfainshtein

Member
מנהל
עדכון 2 ../images/Emo26.gif

הבוקר קיבלתי טלפון מאיקאה. הבטיחו לי ששולחים את החלפה וביקשו שאמסור את החלק הפגום לשליח. בנוסף, אני מבין שנציג איקאה גולש פה בפורום. הבוקר קיבלתי ממנו מסר עם מספר טלפון ושם לפניה לצורך טיפול מהיר. כעת אני מחכה להחלפה ומקווה שהכל יסתדר. אני שמח לגלות שאיקאה מודעת לכוחו הרב של הפורום המכובד הנ"ל ונציג החברה גולש בפורום על בסיס קבוע. אני מאמין שזה צעד נבון ביותר מצד החברה. גם בפורום שאני מנהל, כאן בתפוז (פורום חובבי תעופה) ישנה נציגה רשמית של חברת אל על.

dani666

New member
יפה שאיקיאה גולשים כאן. אבל היחס שלהם - מתחת

לכל ביקורת.

נו,של מי הבעיה מר חובב

אמרת קודם זו בעיה שלך,בעדכון 2 הוכח שאיקאה הבינה שהבעיה שלה,אז כדאי שתחשוב לפני שאתה מאשים את חברי הפורום

למה אתה לוקח כל דבר באופן אישי ? את מי האשמתי ? בזמן העלאת הדברים כך חשבתי. האם איקאה הכריזה על שינוי במדיניות ? אני שמח שהפורום עוזר ותורם לפתירת בעיות. ואני לא שמח שאתה צץ כאן רק שהחצץ מפריע לך.

dani666

New member
איקיאה (כמו הוט) הבינה רק דבר אחד -

הבעייה הגיעה לפורום ועכשיו צריך לשלוח מכבי אש. הם לא משנים דבר בהתיחסות העקרונית שלהם לטפול בנושא הזה.

davidfainshtein

Member
מנהל
../images/Emo88.gif עדכון - סיום הפרשה

היום הגיע המוצר החלופי לביתי ובא לציון גואל. תודה רבה לכל המשיבים. אני שמח שהתפתח פה דיון עניני וחשוב בעקבות המקרה. המקרה מוכיח שוב, שעם מעט התעקשות ועם הבנה של חברה מסחרית ששירות לקוחות הוא מפתח להצלחה - אפשר להגיע לתוצאה הרצויה.

dani666

New member
שמח שהבעייה שלך נפתרה (באמת). אבל .....

המסקנה שלך ש "הבנה של חברה מסחרית ששירות לקוחות הוא מפתח להצלחה" - היא טעות. אם איקיאה היו מגיעים למסקנה כזו - היו צריכים לשנות את הנוהלים העקרוניים שלהם. במקרה שלך הם פשוט כיבו שריפה שהגיעה לפורומים כדי להקטין את הנזק להם. וכמו שרבי עזריה היה אומר - *להם* ולא *לך*. נסה להתקשר עכשיו לאיקיאה ולספר שמוצר שקנית הגיע שבור - וחזור לספר לנו מה אמרו לך .....

davidfainshtein

Member
מנהל
הבהרה:

ההחלפה בוצעה ללא קשר לפורום. קיבלתי את הסכמת החברה להחליף את המוצר ללא תלות בנציג איקאה בפורום.

harhanegev

New member
בכלל לא בטוח שההבהרה שלך נכונה.

זו תופעה ידועה ומוכרת, שלקוח מפרסם את הפניה שלו בעיתון או באינטרנט, אז הפלא ופלא הכל מסתדר והחנות טוענת שזה "ללא שום קשר לפניה מהעיתון/פורום" ושכביכול "הם כבר החליטו ע זה קודם" / "הצ'ק כבר היה בדרך לפני הפניה אלינו מהעיתון" וכו'.

למעלה