מוצר ישן חדש

מוצר ישן חדש

יש חדש מבית Airtec!!! זוכרים את מכשיר ה Cypres? טוב, עכשיו יצא דור ההמשך Cypres-2, ואיתו מספר שיפורים, להלן תמצית השיפורים כפי בפורסמו באתר החברה. * ראשית המכשיר עמיד במים, יש הגבלות מסויימות אבל עדיף מכלום * המכשיר החדש קטן יותר וקל יותר * אין צורך בתחזוקה של המכשיר בין הביקורות ה 4 שנתיות, שזה לכשעצמו נושא חשוב מאוד. הבטריות בדגם החדש מתאימות לעבודה של 4 שנים * יש אפשרות חיווי על תאריך הבא לתחזוקה, מספר המכשיר * המכשיר מזכיר על תאריך הטיפול הבא (לא רשום באתר איך) * הפינות של המכשיר מעוגלות (כבר לא צריך לראות את הפינות החדות האלה בתחתית הרזרבי) * זמן חלון העבודה על הציוד בין תקופות הבדיקה הוכפל והוא מעתה 6+- חודשים (מי לא היה צריך בדיוק את המצנח בזמן הבדיקה ומשך כל עוד נפשו בו את אותם 3 חודשים יקרי ערך בעונת הצניחות) * בדיקת המכשיר עם ההפעלה לוקחת פחות מ 10 שניות. מישהוא מדד כמה זה לוקח היום על הדגם הראשון? ובנוסף, למי שהמכשיר הראשון פג תוקפו, לאחר 12 שנה, Airtec יצאה במבצע של Tradein, והיא מחזירה 60$ על המכשיר הישן לכל מי שקונה חדש בתקופה של שנה מתאריך ה פג תוקף. 40$ ישולמו למי שמחזיר את המכשיר ללא הסכין. למי שיש מכשיר Cypres שעומד להגיע לסוף דרכו לא לשכוח, תוקף המכשיר הוא 12 שנה + 3 חודשים
בברכת שמיים כחולים, אורי טלאור

Ron Miasnikov

New member
בקשר לישן..

כמה דברים שבדר"כ לא יודעים.. - בהדלקה המכשיר סופר מ 9999 ל 0 . הוא עוצר בדרך בששת אלפים ומשהו. מדד למצב הבטריה. אם המספר נמוך מ 6000, הייתי מחליפה בטריות גם אם לא עברו שנתיים. (אלא אם מדובר במכשיר שלא דלק זמן רב, אז מומלץ לנסות לכבות ולהדליק ולראות מה קורה. בדר"כ המספר יעלה בניסיון השני). - לאחר שיחה עם אנשי איירטק ברור לי שלא צריך לחכות ולראות את המספרים כל פעם. הדלקתי, הלכתי. חזרתי. המכשיר על 0 - יופי. אם יש תקלה המכשיר יכבה מעצמו! (אלא אם מעניין אותי מה שלום הבטריות, אבל אני מדברת על מצב בו צונחים הרבה ואין הפתעות). אני יודעת שלא כך חונכנו, אל תאמינו לי ביררתי. (אורי - חסכתי לך יותר מעשר שניות עכשיו? :) ) - כשקונים סייפרס משומש (שאינו מותקן עדיין בריג)- ליד המספר הסידורי יש מספר בן 4 ספרות (כגון 388.6) אותו מספר מופיע בהטבעה גם בקצה המצג (החלק הכסוף המשמש להדלקה). אם המספרים לא תואמים - לא לגעת. - פגשתי (בחו"ל) כמה ליצנים שהגיעו למצב בו הסייפרס ירה להם והם נשבעו שהם משכו מעל 750 רגל (ממש תודה). יכול להיות. הסייפרס נדרך באלף רגל ויורה ב 750. אם משכתם ב 998 עדיין הסייפרס יורה. (תשדלו בבקשה לא להוסיף את המאורע הזה לרזומה שלכם). - אל תשכחו שהסייפרס נכבה לבד אחרי 14 שעות של פעילות. אם הדלקתם בערב ובבוקר הוא עדיין פועל - לכבות ולהדליק מחדש. כבר קרה שהסייפרס כבה בדרך למעלה. אם יש לכם את חוברת ההדרכה של המכשיר - תקראו. יש שם כמה דברים מעניינים... רון

danmordechay

New member
מה ההבדל מה-MPAAD החדש?

הוא גם אמור להיות מעיין cypres משופר. הבעיה ששמעתי שצריך להכין כיס בריג במיוחד בשבילו...

Ron Miasnikov

New member
עוד לא יודעת מה ההבדל

עוד לא מכירה את החדש.האתר לא מספק יותר מידי מידע. אבל גם לסייפרס צריך כיס בריג. הריגים החדשים מגיעים עם כיס מוכן. אם תקנה ריג ישן בלי סייפרס, יתכן ותצטרך שריגר יכין לך את הריג להתקנה. כך שזה לא מיוחד למכשיר החדש. אני אישית הייתי מחכה קצת לפני שהייתי קופצת על מוצר חדש. במיוחד כשהם מהללים את התקדמות התוכנה. בתור QA לתוכנה לשעבר, אני יודעת כמה באגים יש במוצר חדש...

danmordechay

New member
התכוונתי

שהכיס שמכינים לו בקונטיינר שונה מהכיס של הcypres. אז צריך להכין כיס במיוחד בשבילו MPAAD ready :)

Ron Miasnikov

New member
מצאתי לך את התמונה

אבל לא מבינים ממנה הרבה. ראה לינק מצ"ב (בערך באמצע הדף)

למעלה